Selän Tukivyö Tokmanni

Leveys cm. Viihde ja elektroniikka. Peukalotuki myös vammoissa esim. Cool-X Kyynärpäätuki, koko M. Katsotuimmat Selän tukivyö tokmanni kauneuden ja terveydenhoitolaitteet alk. Kerro meille sivun osoite, niin linkitämme sen kyseisen tuotteen sivulle. Etusivu Ylävartalo Tukiliivit ja selkätuet Lannerangan ja ristiselän tuet.

Ortopediset tuet

Jyväskylä Seppälä. Sadevarusteet Kertakäyttösadetakit Sateenvarjot. Ei saatavilla verkkokaupasta. Meiltä löydät lähes kaikki apteekin tuotemerkit, suosituimpia ovat mm. Mabs -sukat ovat kompressioluokan 1 lääkinnällisiä tukisukkia.

selän tukivyö tokmanni

Ottobock 50R50 Lumbo Direxa tukiliivi

Silmämeikit Irtoripset Luomivärit Ripsivärit Muut silmämeikit. Helsinki Viikki. Vaatetus Naisten vaatteet ja asusteet Miesten vaatteet ja asusteet Lasten vaatteet ja asusteet Laukut ja jalkineet. Tyrävyö Tyrävyö vähentää nivustyrän kuroutumisen riskiä. Lannerankaa ja rintarangan alaosaa stabiloiva tukiliivi.

type c power adapter apple

Tuet, tukisiteet ja tukisukat – nettiapteekki

Kritiikit 1. Selän tukivyö tokmanni niskatuki on suunniteltu erityisesti helpottamaan niskan alueen jäykkyyttä, kipua ja särkyä. Talviulkoiluvälineet Lumikengät Pulkat ja liukurit Rattikelkat ja potkukelkat Muut talviulkoiluvälineet. Kantoside Kantoside mitella auttaa kannattelemaan käsivarren painoa esim. Juotos- ja nestekaasutyökalut. Selkätuki lanne- ja ristiselän keskivaikeisiin ongelmiin. Lue lisää.

Selkätukivyö, hinta 15 € |

Heti varastossa 2 kpl. JavaScript estetty selaimessasi. Nuorten kirjat. Raisio Mylly. Halvin: 24hshop.