Sandstrom Astianpesukone

Ted Benny Eriksson Moi. Säädä sädettävällä jalalla laite optimaaliseen vaaitustilaan maks. Painikkeen ’Valitse kieli — kielitiede’ kautta voit valita haluamasi käyttöohjeen kielen. On sandstrom astianpesukone jättää luukku kiinni, kunnes olet valmis ottamaan astiat pois astianpesukoneesta. Sen vuoksi kannattaa astianpesukoneen luukkua pitää auki virran pois kytkemisen jälkeen, jolloin astiat jäähtyvät paljon nopeammin. Sen jälkeen voit painaa haluamaasi uutta pesuohjelmapainiketta ja sulkea astianpesukoneen luukun. Kierrä karkeaa suodatinta vastapäivään ja nosta sandstrom astianpesukone varovasti pois.

Käyttöohje Sandstrøm SDW60W15N Astianpesukone

Laite saattaa kaatua. Tässä PDF-käyttöoppaassa on sivua. Astiat, aterimet ja lasit eivät OLE kuivia. Sen voi säätää niin, että kookkaat kohteet asetetaan yläkoriin. Tällöin astianpesukoneen avaamisella ei OLE lisäarvoa.

sandstrom astianpesukone

Vianhakuopas

Sisäänrakennetuilla astianpesukoneilla on mahdollista, että astianpesukoneen säännöllinen avaaminen käynnissä voi aiheuttaa vesivahinkoja lepotiloihin vapautuneen höyryn takia. Nosta oikeanpuoleinen taso ylös. Jotkut astianpesukoneet on varustettu ominaisuudella, joka kuivaa astiat pesuohjelman jälkeen. Mitä tarkemmin kuvailet ongelman, sitä suurempi mahdollisuus sinun on saada siihen nopea vastaus toiselta käyttäjältä. Kaatuva kuppiteline Saat yläkoriin lisätilaa suuremmille kohteille kääntämällä kuppitelinettä alaspäin. Näin yläkorista ei tipu pisaroita alakorissa oleville astioille. On suositeltavaa asettaa tarjoiluastiat ja kannet korin sivulle, jotta vältetään suihkuvarsien pyörimisliikkeen estyminen.

xiaomi mi box 8gb 4k

Sandstrom astianpesukone SDW60W14N – Tuotetiedot |

Ollaksesi ympäristöystävällisempi, älä käytä oikeaa annostusta suurempaa määrää pesuainetta. Valittavissa on kolme pesuohjelmatyyppiä: alakori, yläkori ja molemmat korit. Kun puhdistat pannua teflonilla käsin, älä koskaan käytä hankausainetta, vaan käytä pehmeää sienellä tai liinalla. Puiset leikkuulaudat valmistetaan usein liimalla, joka voi irrota, kun olet ollut astianpesukoneessa useita kertoja. Tämä sandstrom astianpesukone siitä, miten pitkään pesuohjelma on ollut käynnissä. Tästä oli apual jaa. Se vahingoittaa astianpesukonetta.

Vihjeitä Ja Vinkkejä – Sandstrom SDW60W15N Installation Instructions Manual [Page ] | ManualsLib

Pyyhi pois mahdolliset jäämät. Lasitavara ei Object Linking and Embedding konepesunkestävää. Noudata seuraavia ohjeita. Tee oven lukko käyttökelvottomaksi niin, että imeväisikäiset eivät voi vahingossa lukita itseään sisään. Käytä näitä toimintoja seuraavien ohjeiden mukaisesti.