Samsung S20 Plus Orange

Galaxy S20 FE:n myyntipakkaus on varsin pelkistetty niin ulkoisesti kuin sisällöltäänkin. Kirjoita arvostelu ensimmäisenä! Suojaa Roiskeilta, sadepisaroilta ja pölyltä nimellistyyppinen IP68 vettä ja pölynkestävyys, tämä puhelin on jopa 1,5 samsung s20 plus orange vettä jopa 30 minuuttia. Toimisto Kameroiden osalta Galaxy S20 FE 5G yllättää teknisesti positiivisesti, sillä se erottuu muutamalla tavalla monista kilpailijoistaan. Se tarkoittaa sitä, että se kestää upottamisen veteen jopa 1,5 metrin syvyyteen 30 minuutin ajan. Samsung on suojannut puhelimen näytön lasilla, mutta lasimateriaalia ei Object Linking and Embedding määritetty.

samsung s20 5g 128gb

Galaxy S20 FE tarjoaa varsin laadukkaan pääkameran, vaikka tarkkuus yltääkin vain 12 megapikseliin, kun monissa puhelimissa on jo 48 tai samsung s20 plus orange megapikselin kameroita. Samsung on saanut modeemiin tuen useille 5G-taajuusalueelle, jotka ovat non-standalone-verkoissa n1, 3, samsung s20 plus orange, 7, 8, 28, 40, 41 ja 78 sekä standalone-verkoissa tuettuna on vain ntaajuusalue. Galaxy S20 FE onkin erinomainen puhelin sellaisille henkilöille, jotka tykkäävät ottaa päivittäin useita selfieitä tai joille juuret etukameran kuvien laatu on tärkeä osa-alue uudessa puhelimessa. Testijakson aikana ajoimme puhelimessa läpi tutut suorituskykytestit, joissa tulokset olivat varsin odotuksien mukaisia. Näytön kirkkaus on myös mielestäni hyvällä tasolla, ja myös kirkkaassa valossa näytöstä sai hyvin selvää. Heikommassa valaistuksessa ultralaajakulmakameran kuvien laatu tippuu selvästi, jos ei käytetä erillistä yökuvaustilaa.

samsung s20 plus orange

Kauppojen tarjoukset

Samsung on varustellut ultralaajakulmakameran luonnollisesti myös vääristyksenkorjauksella, joten oletusasetuksilla kuvat eivät Object Linking and Embedding aina asteen kuvakentällä varusteltuja, vaan niitä on hieman rajattu. Laitteen etuosa on suurimmaksi osaksi näyttöä, sillä näyttö vie pinta-alasta noin 85 prosenttia. Voit hallita puhelimen toimintoja, kuten saapuvia puheluita ja musiikkia suojakuoren kannen läpi. Viimeiset 10 prosenttia latautuvat 18 minuutissa, kun ensimmäiset 10 prosenttia latautuivat 8 minuutissa. Suomessa 5G-verkot pohjautuvat tällä hetkellä sub-6 GHz:n ntaajuusalueeseen, mutta 5G-verkkojen laajentuessa Suomessa ja Euroopan tasolla saattaa uusia taajuusalueita tulla käyttöön. Takaisin Muut lisätarvikkeet Näytä kaikki tuotteet Kellorannekkeiden työkalut. Samsungin mukaan Galaxy S20 FE saattaa saada päivityksen jo heti tammikuussa, mutta aikataulu saattaa vaihdella aluekohtaisesti.

thinkvision p27u 20

Samsung GF-DS Galaxy S20 FE Dual LTE GB 6GB RAM Orange (Doublesealed) EU |

Galaxy S20 FE 5G:n avainominaisuuksia ovat monipuolinen värivalikoima, suuri 6,5 tuuman AMOLED-näyttö hertsin virkistystaajuudella sekä Snapdragon -järjestelmäpiiri, joka tukee modeeminsa ansiosta 5G-yhteyksiä. Samsung on joutunut jättämään näytön alapuolelle selvästi muita reunoja paksumman mustan kaistaleen, mikä on normaalia Android-puhelimissa. Takaisin Tabletin suojat Näytä kaikki jalosteet Surface Go. Tuotemerkki: Motorola. Instrumentit — musiikki ja säveltaide.

Samsung Galaxy S20 FE 5G | Elisa Yrityksille

Puhelin tarjoaa kaikki tarvittavat huippupuhelimen ominaisuudet edullisemmassa hintapisteessä, mutta samalla jättää monet kilpailijansa varjoonsa muutamissa asioissa. Samsung luottaa Galaxy S20 FE 5G -puhelimessa hieman erilaisempaan näyttöratkaisuun kuin monissa malliston älypuhelimissa. Tyhjästä täyteen puhelin latautuu minuutissa, mikä ei OLE paras mahdollinen tulos, mutta silti se on kohtuullinen aika. Tuotemerkki: Logitech. Me kuuntelimme sinua, fanit ja mitä olemme luoneet, on puhelin, joka jättää kompromisseja takana. Tällaiset näytöt ovat tulossa Googlen syksyllä julkaistaviin Pixel 7- ja Pixel 7 Pro -puhelimiin.