Samsung Party Audio Mx T50

Mikä on HDMI? Vahinko kuulolle riippuu siitä, kuinka useasti ja kauan kuuntelet. Toimittaja Juho Silén. Lisäksi sen lisäominaisuudet, kuten esimerkiksi DJ-efektit ja karaokeominaisuus, tuovat varmasti mihin tahansa kekkereihin omanlaisensa lisäarvon. Toisin sanoen MX-Tä voidaan hallinnoida kolmella eri tavalla: itse laitteen yläpuolella olevilla painikkeilla, kaukosäätimellä ja kyseisellä sovelluksella. Samsungin MX-Tkaiutin nostattaa kulmakarvoja moninaisilla erikoisominaisuuksillaan ja yllättävän neutraalilla äänenlaadullaan.

Samsung Giga Party Audio MX-T50 käyttöohje

Kauden avausjakso esitetään Jaa Twitter Facebook. Käytännössä se lisää kuunneltavan kappaleen päälle tismalleen samanlaista suhinaa, kuin mitä voidaan kuulla FM-radiosta silloin, kun radiokanavaa ei löydy. Samsung MX-H käyttöohje 20 sivua. Teknavia voi lukea tabletilla, älypuhelimella ja tietokoneella. Ne tarjoavat käyttäjälleen myös monia ominaisuuksia, joilla musiikin kuunteluun voidaan tuoda hieman erilaisia lisäulottuvuuksia.

samsung party audio mx t50

Käyttöohje

Molemmissa tapauksissa kaiuttimien välinen yhteys toimii Bluetoothilla, mikä käytännössä tarkoittaa sitä, että niitä ei voida asettaa liian kauas toisistaan. Esimerkiksi klassisessa musiikissa liiallinen basson korostus voi turmella koko kuuntelukokemuksen hyvinkin herkästi. Tarvitsetko apua? Jotkin näistä äänitiloista ovat keskenään melko samanlaisia, mutta toiset niistä ovat hyvinkin erilaisia muihin verrattuna. Kauden avausjakso esitetään Vahinko kuulolle riippuu siitä, kuinka useasti ja kauan kuuntelet. Kaukosäätimen eri painikkeet ovat nimetty niin, että niiden toiminnot ovat helposti ymmärrettävissä.

sähköpyörä osat

Samsung MX-T50 Full Manual (Page 82 of ) | ManualsLib

Kaiutinjärjestelmän äänitilat toimivat myös tiettyjen musiikkityylien kohdalla hienosti, mutta yleensä tämä pätee vain siihen musiikkityyliin, jonka mukaan kyseinen äänitila on nimetty. Kaukosäätimen eri painikkeet ovat nimetty niin, että niiden toiminnot ovat helposti ymmärrettävissä. Toisaalta juuri samasta syystä MX-T50 on monia muita party speaker -järjestelmiä hieman parempi vaihtoehto sellaisen musiikin kuuntelemiseen, missä bassotaajuuksien rooli on pienempi. Useimmissa tapauksissa matka kahden laitteen välillä ei voi olla enempää kuin kymmenen metriä. Sivu: 1.

Samsung Sound Tower MX-T50 – Nupit kaakkoon ja bileet pystyyn

Sivu: 1. Lisäksi jokaisen efektin tasoa tai intensiteettiä voidaan säätää portaisella asteikolla, jolloin kukin efekti käyttäytyy hieman eri tavalla. Autoja, elektroniikkaa ja viihdettä. Esimerkiksi raskaan musiikin kuuntelemiseen kaiutinjärjestelmästä löytyvä Rock-äänitila on hyvinkin sopiva, kun taas Reggae-äänitila korostaa nimikkotyylilleen ominaisia ääniä myös niin ikään miellyttävästi. Siitäkin huolimatta kyseessä on suhteellisen kolossaalinen kaiutinjärjestelmä. Samsung julkaisi aiemmin tänä vuonna kaksi suuremman kokoista, verkkovirralla käytettävää kautinmallia, MX-T50 sekä MX-T Laitteella on korkeutta kuitenkin hieman yli puoli metriä.