Samsung Galaxy S20 Se 4g

Keskusmuistia on varsin riittävät metsäkuusi gigatavua ja tallennustilaa gigatavua. Arvostamme muun muassa mahdollisuutta vaihtaa etu- ja takakameran välillä pyyhkäisemällä mitä tahansa kohtaa näytöstä, ottaa selfieitä itselaukaisimella käsieleen avulla ja avata kamera pikaisesti painamalla lukitusnäppäintä kahdesti. Heti varastosta yli 20 kpl. Alla vielä Galaxy S20 FE:n kameroilla otettuja esimerkkikuvia. Rekisteröidy tästä ». Sitä ei kuitenkaan kannata erehtyä luulemaan heikoilla komponenteilla varustetuksi perusmalliksi, sillä se on täysiverinen lippulaiva.

Testi: Samsung Galaxy S20 Fan Edition: Loistava tehopuhelin hintatietoiselle ostajalle

GSMAreana listailee tosiaan päin mäntyä asioita. Samsung Galaxy Sn 6,2-tuumainen näyttö on 0,1 tuumaa suurempi kuin vuonna julkaistussa Galaxy Sssä. Samsung ei myöskään julkaissut seuraajaa Galaxy S10e:llejoka oli viime vuoden malliston pienin ja edullisin puhelin 5,8-tuumaisella näytöllä. Katso yhteensopivat tarvikkeet. Windows Xiaomi.

samsung galaxy s20 se 4g

Paljon uusia huippuominaisuuksia korkeampaan hintaan

Galaxy S20 FE tunnistaa sormen nopeasti ja varmasti käytännössä joka kerta, mutta toki sormi täytyy asettaa melko tarkasti näytön alareunassa sijaitsevalle lukijalle. Suuremmat pikselit ja kameran parannettu keinoäly varmistavat, että Galaxy S20 FE: n pääkameralla saa hyviä kuvia pimeässäkin. Yleensä akkua oli iltaisin jäljellä vielä noin 20 prosenttia. Kun sovellus ei Object Linking and Embedding enää aktiivisena, se tallennetaan välimuistiin, että se saadaan myöhemmin avattua nopeammin. Exynos ei kuitenkaan OLE mikään heikko vaihtoehto, vaan selvisi vaivatta kaikista tehtävistä. Hieman kalleimpia huippumalleja edullisemmassa korkeintaan euron hintaluokassa on nyt tarjolla paljon hyviä Android-puhelinvaihtoehtoja, joista Galaxy S20 FE on ehdottomasti yksi.

sydänpuu ulko ovi

Samsung julkaisi Ssarjaan edullisemmat Galaxy S20 FE 4G- ja S20 FE 5G -älypuhelimet –

Matalampi erottelukyky parantaa myös akunkestoa. Keskustele foorumilla. Syynä on Galaxy S20 FE 5G:n sisältämä Snapdragon -järjestelmäpiiri, joka on kokonaisuutena suorituskyvyssä hieman edellä Samsungin muissa Galaxy S20 -malleissa Euroopan markkinoilla käyttämää omaa Exynos -piiriä. Toinen puhelimen myyntivalteista on kamera, sillä Samsung on panostanut takakameran tekniikkaan. Telefotolinssi on parempi kuin Galaxy Sssä, sillä sen kolminkertainen optinen zoomi on käytännöllinen lisä esimerkiksi muotokuvia ottaessa.

Samsung Galaxy S20 FE (SM-GFZRDEUB) yrityksille | Atea eShop

Yläpalkista löytyy pikavalinnat ja laajemmaksi avattuna pikavalikossa on pääsy pitkälti kaikkiin puhelimen tärkeisiin ominaisuuksiin. Saat lähikuvia kauempaakin 3x optisen zoomin ja 30x Super Resolution Zoomin avulla. Jos kuitenkin haluat vielä käyttää langallisia kuulokkeita puhelimesi kanssa, joudut etsimään jonkin toisen mallin — todennäköisesti edullisemmasta hintaluokasta. Jos siis käytät edelleenkin langallisia kuulokkeita, joudut hankkimaan niille erillisen adapterin. Dual Pixel -kenno tekee yökuvista yksityiskohtaisia ja värikylläisiä.