Samsung Astianpesukone Vikakoodi E4

Astianpesukoneen kuivausjärjestelmässä on vika. Vika johtuu todennäköisesti viallisesta vedenkorkeudensäätimestä. Siemensin huoltoteknikot tarjoavat asiantuntevia takuun ulkopuolisia korjauksia sekä Siemensin valmistajan takuun piiriin kuuluvia korjauksia. Jos ongelma toistuu, koneessa on todennäköisesti vikaa. Elektroninen posti arkipäivisin 9. Varmista, että vedenottoletku ei Object Linking and Embedding taittunut.

Samsung pyykinpesukoneen vikakoodi 4e

Loppusumma: EUR. Puhdista pohjasiivilä ja suodatin. Turvallisuuden, nopeuden ja parhaan käyttökokemuksen varmistamiseksi sivustolla päivitä selaimesi tai käytä toista selainta. Vika ilmoittaa tyypillisesti, että joko aquastop tai magneettiventtiili on viallinen. Missä ja kuinka paljon huuhteluaine täytetään astianpesukoneessa. Jälkimmäinen esiintyy usein pyörimisjakson aikana ja tarkoittaa, että rummun tasapainotus on katkennut.

samsung astianpesukone vikakoodi e4

Keskustele vapaasti aiheesta kuin aiheesta

Puhelin arkipäivisin 9. Pese tyhjällä koneella korkealla lämpötilalla HUOM! Koodi E10 merkitsee, että astianpesukoneen kuivausjärjestelmässä on vika. Irrota letku hanasta. K18 – Keskustelualue on tarkoitettu vain täysi-ikäisille. Aseta suodatinyksikkö takaisin paikalleen.

treenipenkki xxl

Samsung pyykinpesukone vikakoodi 4E – Kodinkoneet – Suomi24 Keskustelut

Ma Voit ostaa uuden magneettiventtiilin tai aquastopin tästä. Tarkista suodatinjärjestelmä ja katso tiedot kohdasta ”Astianpesukoneen suodattimien puhdistus”. Löydät uuden termostaatin astianpesukoneeseen tästä. Koodi E10 merkitsee, että astianpesukoneen kuivausjärjestelmässä on vika. Kirjoita hakusana, tuotenumero tai laitteesi mallinumero:. Lisätietoja on käyttöohjeessa.

Katso lista vikakoodeista Samsung astianpesukone tästä »

Twinner suulakkeen magneettiharjalistat, 4kpl. Laitteet, joissa ei OLE Aqua-Stop-suojalaitetta: irrota letku koneen takaosasta, irrota suodatin pihdeillä ja puhdista se. Lisätietoja on käyttöohjeessa. Täytä pesuainelokero 2. Tee tämä kuuden kuukauden välein.