Samsung 4302

Jopa 19 ”. Hintaseuranta ei vastaa hintojen ja tuotetietojen oikeellisuudesta. Ladataan hintagraafia. Wed Mar 16 CET Osa televisioista on varustettu myös kasvontunnistustekniikalla, joka tarkoittaa, että televisiosi tunnistaa sinut kasvojen perusteella. Siinä on fiksu Art Mode tarkoitus samsung 4302 taideteoksilla ja samsung 4302 ja pieni kuvaruutu autenttisilla väreillä ja läpinäkyvillä yksityiskohdilla. Ruudun halkaisija cm 80 cm.

Samsung Series 4 UE32N4302AK

Topfield CRC, digiboksi. Näytön teknologia : LED. Äänen dekoodausteknologiat Dolby Digital Plus. Hinta: Fri Mar 25 CET

samsung 4302

Tuote-esittelyjärjestelmä

Wed Mar 16 CET Microsoft Windows 10 Home, suomenkielinen. Tarkista aina ennen tuotteen ostamista hinta, toimituskulut, toimitusaika sekä muut tiedot kaupan sivuilta. Kuvankäsittelyteknologia : Samsung HyperReal Engine. Kaukosäätimen tyyppi TMA. Kauko-ohjain : TMA. Sony Bravia XR.

suprim msi 3070

Samsung UE32T 32″ Smart LED edullisesti

Wed Mar 09 CET Xbox Series X, pelikonsoli. Näytön teknologia LED. Sat Mar 12 CET Juhlat ja sesonki. QLED 8K.

Televisiovastaanottimet Samsung |

Tämä sivusto käyttää evästeitä palvelun toimittamiseen ja liikenteen analysointiin. Koti ja perhe Astiat ja keittiövälineet Kodin turvatuotteet Keittiökoneet Lastentarvikkeet ja lelut Lemmikkieläintarvikkeet Piha ja puutarha Rakennustoiminta ja remontointi Sisustus Lainat. Smart-TV Älytelevisio Kyllä. Tuotekohtaisille sivuille on liitetty linkkejä tuotteiden kotisivuille, millä pyritään parantamaan tuotetietoutta. Vakiokuvasuhde Kerro, mitä mieltä olet Hintaseurannasta!