S5250 Philips

Mesko mesko. Lisää vertailuun Poista vertailusta. Pakkauksen sisältö. Download images pack. Lelut ja pelit. Katso Philips Series S käyttöohjeet täältä ilmaiseksi.

Philips Shaver Series 5000 S5250/06 Wet & Dry, partakone

Euromakki, kompostoiva käymälä. Esperanza esperanza. Käyttöopas tuotteelle Philips Series S s5250 philips Hollantilainen. Partakoneen terät on varustettu pehmeällä ja vähäkitkaisella SkinGlide-renkaalla, joka vähentää ihoärsytystä tehokkaasti. Kun lukko on käytössä, matkalukkosymboli vilkkuu. We only include the brand logos of S5250 philips Icecat participants sponsors with whom we entered into a formal agreement to make their product content available for all their channel partners on their websites.

s5250 philips

Kiitos että kirjoitit arvostelun ’vertaa’ . ’fi’

VSP E Litiumioni Li-Ion. Vaara – – Suojaa verkkolaite kosteudelta. Puhdistusasema puhdistusasema. NOOA nooa. Sivu: 34 Ongelma Mahdollinen syy Ratkaisu Nenäkarvatrimmerilisäosa ei toimi.

oiva toikka tuoppi

Philips Shaver Series S/06 Wet & Dry partakone

Irrota pistoke käytön ajaksi -muistutus – s5250 philips Laitteessa on Irrota pistoke käytön ajaksi – muistutustoiminto. Taurus taurus. Tehonkulutus maks. Apteekki ja hyvinvointi. XPAD L Puhdistuskasetti on tyhjä, ja vaihtosymboli vilkkuu merkkinä siitä, että puhdistuskasetti on vaihdettava.

Philips Series S käyttöohje (Suomalainen – 80 sivut)

Liikuta lisäosaa hellävaroen vasemmalta oikealle. Älä käytä viallista laitetta, koska käytöstä saattaa tällöin aiheutua vammoja. Punainen punainen. Litiumioni Li-Ion. Trampoliinin turvaverkko, 3,96 m. Koti ja kodinsisustus. Sivu: 34 Ongelma Mahdollinen syy Ratkaisu Nenäkarvatrimmerilisäosa ei toimi.