S20+ G5

Kotelo on mukavan ohut ja kevyt käytössä, suojaten silti hyvin puhelimesi kolhuilta. PU-nahkaisen kotelon sisäosan valmistusmateriaali: taipuisa ja s20+ g5 TPU-muovit Tuotteen toimitusaika on arkipäivää. Tuotteen toimitusaika on arkipäivää. Panosta hyvään suojaan ja lisää laitteesi käyttöikää. Ekologisuus Kierrätetty muovit 1 Biohajoava 6. Arvostele meidät Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Samsung Galaxy S20+ 5G Kuoret

Esimerkiksi kauppaan lähtiessäsi sinun ei s20+ g5 tarvitse raahata painavaa lompakkoa mukana, sillä tarvitsemasi kortit ovat aina mukanasi. Panosta hyvään suojaan ja lisää laitteesi käyttöikää. Kaikki tuotteet. Tervetuloa Mobiilitukkuun! Kestävä suoja puhelimesi turvaamiseksi ikäviltä kolhuilta.

s20+ g5

Tilaa tarjouksemme

Kotelosta löytyy paikat kolmelle luottokortille, tasku esim. Panssarilasi on kestävin suoja näytölle, mutta monen mieleen on vieläkin vanha tuttu suojakalvo. Päivitä Valinnat. Suojakuori on jykevää tekoa, mutta sopivan joustava, että puhelin asettuu siihen tiiviisti. Kuorien avulla laitteesi käyttöikä pitenee merkittävästi, kun se ei pääse ulkoisesti hajoamaan, ja jälleenmyyntiarvo pysyy korkealla.

omron g8n

Samsung Galaxy S20+ Kuoret | Suojakuoret |

Tervetuloa Mobiilitukkuun! Panssarilasin asennus ei s20+ g5 yhtään niin vaikeaa, kuin voisi kuvitella. Suojakotelon kannen nahkakuvioitu pinta on elegantti. Etsitkö monipuolista lompakkokoteloa, vai kevyttä panssarilasin ja taustakuoren yhdistelmää? Tsekkaa Samsung Galaxy S20 Plus-suojamme ja löydä juuret makusi ja käyttötarpeidesi mukainen laadukas suoja puhelimellesi. Suojakuori on valmistettu joustavasta TPU-muovista, mikä on murtumatonta materiaalia.

Samsung Galaxy S20+ 5G Kotelot, Kuoret, Panssarilasit

Samsung Galaxy S20 Plus kuoret ja näytönsuojat tulevat monessa eri värissä, materiaalissa ja mallissa. Tilaa nopealla ja turvallisella toimituksella. Kotelon kannessa oleva kaiutinaukko mahdollistaa puhelut kannen ollessa kiinni. Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Minkälaista suojaa etsit tällä kertaa? Puhelimen kotelo on kiinni kuorissa sisäänrakennetulla magneetilla ja sitä voi käyttää erikseen takakuorena. Sähköposti Tilaa.