Ryzen 2200

Kritiikit – tätä mieltä muut ovat olleet tuotteesta. Handbrake rullasi vakaasti 4,15 GHz:n kellotaajuudella, kun prosessoriytimille syötettiin käyttöjännitettä 1,45 volttia. Object Linking and Embedding hyvä ja odota Opintotuki euroa kuukaudessa. Ja jos joku tietää, niin mistä tuo Intelin pienempi muistinsaantiaika johtuu? Monella on myös kakkoskoneita, ryzen 2200 kaikkien talon vehkeiden ei tarvi olla viimeistä ja tehokkainta.

AMD Ryzen 3 2200G, prosessori

Löydä edullisimmat hinta. Keskustele foorumilla. Hieno tuote AMD:ltä, jos on aivan pakko saada prosu ja näytönohjain integroituna samaan pakettiin. Ryzen-prosessoreita ylikellottaessa kaikki prosessoriytimet toimivat ryzen 2200 samalla kertoimella ja kellotaajuudella. Kyllä tuo omaankin silmään näyttää asialliselta prossalta niin työntekoon kuin kevyeen pelailuulkin!

ryzen 2200

Tuotteen ominaisuudet

Tietokoneet Kannettavat. Ryzen 5 G -kokoonpanon tehonkulutus oli esimerkiksi Handbrakessa SMT-tuen myötä 21 wattia korkeampi kuin Ryzen 3 G:llä, mutta 3D-rasituksessa The Witcher 3:ssa ero kaventui viiteen wattiin. Monessa videoeditointitehtävässä voidaan nykypäivänä tosin hyödyntää sitä näyttistä, jolloin siitä ”pelinäyttiksestä” on selkeää hyötyä. Toki tietysti tämän väylätopologiaeron lisäksi tähän vaikuttaa ihan myös ziljoona pientä toteutusyksityiskohtaa. Pelitestit suoritettiin ×resoluutiolla ja testejä varten Raven Ridge APUilla näyttömuistin koko asetettiin emolevyn biosista kahteen gigatavuun. Haittapuolena tässä on että L3-välimuisti on sitten hitaampaa. Toki käytetty on aina käytetty.

pipsa possu lautapeli

Amd Ryzen 3 G GHz CPU | Techinn

Raven Ridgellä muistien latenssi oli noin nanosekuntia, Summit Ridgellä Ryzen 5 X 71 ns ryzen 2200 Coffee Lakella Core i selvästi alhaisempi 48 ns. Näissä testeissä on vaan pakko vetää raja johonkin, torstai-iltapäivällä tuli AMD:lta viimeisin BIOS emolevyyn, tulosten julkaisu ryzen 2200 maanantai-iltapäivällä klo Olen todella yllättynyt miten lähellä G on suorituskyvyssä iaa ja pelitesteissä integroitu piirihän on erinomainen. Hinta on todella passeli ja en näe oikein SMT:stä hyötyä elokuvia katsoessa ja perusmediaa selaillessa. Jos pelikoneen budjetti antaa liikkumavaraa muutaman satasen lisää, erillinen näytönohjain tarjoaa aivan eri tasolla olevan pelikokemuksen. Tilaa uutiskirjeemme.

AMD Ryzen 3 G GHz AM4 RX Vega | CompuSat

Mikä on Intelin prossussa tehty hyvin vai mitä on Ryzenissä tehty kehnommin? Lisäksi Raven Ridgessä on 16 megatavun L3-välimuistin sijaan vain 4 megatavun kokoinen L3-välimuisti ja ulkoiselle näytönohjaimelle on käytössä PCI Express x16 -väylän sijaan vain 8 linjaa. Kiitos palautteestasi! Hieno tuote AMD:ltä, jos on aivan pakko saada prosu ja näytönohjain integroituna samaan pakettiin. Emme myy, vuokraa tai lainaa sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille tahoille.