Mökki Poreamme

Tämä koskee niin kaveriporukoita kuin yritysryhmiäkin. Platinum Spas Barcelona ulkoporeamme. Mikäli kaipaat lisätietoa varaamiseen liittyen, katso kattava varausoppaamme tai OLE rohkeasti yhteydessä asiakaspalveluumme: info koli Vuokraa mökki poreammeella tai paljulla Kolin mökki poreammeella tai paljulla on mukavaa luksusta, josta kuka mökki poreamme nauttii. Mökki poreamme on tupakeittiö, neljä makuuhuonetta, ulkoporeallas, kaksi saunaa, kesäkeittiö, lastenleikkipaikka, terassi ja paljon muita mukavuuksia. Monissa Kolin mökeissä on lapsiportit portaiden ylä- ja alapäässä sekä pinnasänky ja syöttötuoli nukkumista ja ruokailua varten. Mikäli haluat omaa rauhaa, rannan, veneen ja mahdollisuuden kokkailuun, on pieni mökki tai loma-asunto tällöin sopivin vaihtoehto.

Huvilat porealtaalla / paljulla

Vapaat päivät ovat kalenterissa vihreitä. Vastineella tarkoitamme tilaa, erityisiä mukavuuksia — kuten paljua tai poreammetta — hyvää sijaintia ja erinomaista varustelutasoa. Sopii luonnonrauhaa, suomalaista metsä- ja järvimaisemaa rakastaville. Mitä hakuehtoja tarvitset? Mökki poreamme ainahan voi viettää iltaa myös sisätiloissa — jolloin vaikkapa lautapelit ja miksei myös netti — tarjoavat varmasti viihdettä sekä aikuisille että lapsille. Mökki poreamme koskee niin kaveriporukoita kuin yritysryhmiäkin. Saako mökille ottaa lemmikin mukaan?

mökki poreamme

Tervetuloa!

Mökkien lisäksi löydät Kolilta myös huviloita sekä loma-asuntoja. Tuumakoko 10″ 12″ 13″ 14″ 15″ 16″ 17″ 18″ 19″ 20″ 21″ 22″ 23″ 24″ 26″ 28″ 30″. From the living room opens a breathtaking view to lake Simpelejärvi through the wide windows. Valkealammen rannalla noin 14 km Kolin laskettelurinteistä sijaitseva majoituspaikka sopii hiihtämisen ystäville. Keski-Uusimaa Myydään. Villa Norppa on mäntymetsäisellä tontilla Saimaan rannalla norpan kotivesillä. Mökissä on tupakeittiö, neljä makuuhuonetta, ulkoporeallas, kaksi saunaa, kesäkeittiö, lastenleikkipaikka, terassi ja paljon muita mukavuuksia.

baseus gn30e

Pajuranta Kesäkodit – Tervetuloa Pajuranta Lomakotiin!

Kaksistaankin vuokrattuna Tunnelmatupa on edullinen vaihtoehto, jossa on tarjolla sähkösauna, ulkogrilli, täysin varusteltu keittiö ja TV. Platinum Spas Barcelona ulkoporeamme. Varsinais-Suomi Myydään. Mikäli olet matkalla yksin tai kaksin, löydät edullisen majoituksen alla mökki poreamme kohteista:. Etelä-Häme Myydään. Villa Rantakallio on kolmekerroksinen huvila, jossa on viisi makuuhuonetta, nykyaikainen keittiö, puusauna, ulkoporeallas, terassi ja paljon mukavuuksia.

Mökki poreammeella Lappi: Top 10 Lista [] – Parhaat Mökit

Ladut kulkevat esimerkiksi 30 metrin päässä Tunnelmatupa -mökin etuovesta. Platinum Spas Infinity ulkoporeamme. Isot mökit ja huvilat ovat enemmänkin tarkoitettu ryhmille, joiden henkilömäärä alkaa lähennellä kymmentä henkeä. Huomaathan, että Loma-Kolin laskettelurinteet suljettiin vuonna Huoneita 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Enemmän kuin Hyppää sisältöön Pajuranta Holiday Homes tarjoaa hyvin varusteltuja mökkejä Parikkalassa Simpelejärven ja Punkaharjulla Saimaan rannalla leppoisan loman viettoon. Additional menu Koli mökit ja majoitus.