Macbook Pro 13 Touchbar 2020

Tuotevirhevastuu rajoittuu maksimissaan tuotteen kauppahintaan. Tämän sarjan tuotteilla on virtaviivainen, läpinäkyvä ja minimalistinen design. Ei kategorisoidut. Kun jokainen painallus, ajatus tai koodinpätkä tuntuu juuret oikealta. Käsittelemme tietojasi tieto­suoja­selosteemme mukaisesti. Mikäli tuotetta ei OLE enää saatavilla, niin tilaus perutaan.

Apple MacBook Pro 13″ -kannettavat

Käytä sijaintia. Tilaajalla täytyy olla Suomessa toimitus- ja laskutusosoite. Yrityksen tulee olla merkitty kaupparekisteriin. Asiakas saa sähköpostitse toimitusvahvistuksen, kun tilaus on lähetetty Tectorilta tai noutoilmoituksen, kun tuote on myymälässä valmiina noudettavaksi. Tutustu ja tilaa Yritystietoturva. Applen M2-siru.

macbook pro 13 touchbar 2020

Aloita uudelta tasolta.

Tunnistimen koskettaminen herättää Macin hetkessä, ja painallus lukitsee sen. Vastuu tavaraan kohdistuvasta vahingosta siirtyy luovutushetkellä tilaajalle. Tuotekorteissa ilmoitetut saatavuudet ovat arvioita ja mikäli tuote on väliaikaisesti loppu tai toimitusarvio poikkeaa merkittävästi ilmoitetusta, olemme yhteydessä asiakkaaseen tarkemmalla arviolla. Katso hinta. Tuotevirhevastuu rajoittuu maksimissaan tuotteen kauppahintaan.

ecodecalk amazon

MacBook Pro 13″ | Apple MacBook | Apple kannettavat | Tector

MacBook Pro. Turvallisesti sinun. Tuotteet sijaitsevat siis fyysisesti eri myymälöissä. Mikäli päälaitteen mukana on otettu näytönsuojalasin tai muun lisätarvikkeen asennus, käyttöönottopalvelu tai muu asennuspalvelu, ei tilauksella Object Linking and Embedding palauttaminen- tai vaihtaminen-oikeutta, koska tuotepaketti joudutaan avaamaan ja laite aktivoimaan ennen toimitusta. Käytä sijaintia. Jos tuote on virheellinen tai väärä, asiakkaan tulee ottaa viipymättä yhteyttä Tectoriin. Voit perua luvan koska tahansa.

macbook pro 13 – Hinta & tiedot

Jopa 18 tunnin akkukesto. Tutustu tarkemmin toimitustapoihin täällä. Tässä voi mennä pankkipäivää maksutavasta riippuen. Ja tuki 24 Gt yhteismuistille merkitsee sujuvaa moniajoa ja massiivisilla tiedostoilla työskentelyä. Tuotevirhevastuu rajoittuu maksimissaan tuotteen kauppahintaan. Se on Applen tehokkain 13 tuuman kannettava.