Macbook Pro 13 2018

HDMI suoraan rungossa! Laturi luonnollisesti mukaan. Koneen speksit liitteenä kuvissa, itse kuvat koneesta huonohkoja joten sähköpostitse tai puhelimitse saatavilla tarkempia ja parempia. Näytössä muutamia valkoisia pikseleitä, ei vaikuta käyttöön. Kuitti ja alkuperäinen laatikko löytyy. Kaikki alkuperäinen tulee mukaan.

MacBook Pro 13″ Retina 2018 Touch Bar 256GB Silver INT

Akku on normaali-kunnossa, Apple MacBook Pro 13″ ohjauslevyn Flex-kaapeli. Myynnissä huippukuntoinen MacBook 13 Retina-näytöllä uuden työkoneen tieltä, samalla myös väliaikaisen työperäisen maastamuuton vuoksi joten kaupan tämän viikon lauantaihin saakka, jonka jälkeen pistän paketin menemään vihreälle omenalle joka tästä kyseisestä mallista on valmis maksamaan Kahdeksannen sukupolven Intel prosessorin lisäksi laite tarjoaa Applen T2 sirun joka parantaa laitteen tietoturvaa entisestään. Näytössä muutamia valkoisia pikseleitä, ei vaikuta käyttöön. Mukaan saa suojakuoret koneelle, macbook pro 13 2018 suojaa rungon ympäriinsä kulumiselta. Olen käyttänyt itse konetta tosi vähän ja ei OLE yhtään naarmuja.

macbook pro 13 2018

Lisätiedot

Touch ID ja Touch Bar! V eteenpäin käytetty tai käytämätönKaupat F2f pk-seudulla. Mukaan tulee myös Applen Magic Mouse 2. Lisätiedot Macbook Pro koko näppäimistö vaihdettu ja olihan akkukin vaihdettu. Älä kuitenkaan käytä akkua jos sen kotelo on vaurioitunut.

245/40r18 ilmanpaine

Apple macbook Pro 13 käytetty –

MacBook Pro 13 M1. Hinta sisältää mahdolliset toimituskulut. Kaikki alkuperäinen tulee mukaan Tori Mukaan saa suojakuoret koneelle, mitkä suojaa rungon ympäriinsä kulumiselta. Kiilaa itsesi sisälle Tilaa tarjouskirjeemme ja OLE ensimmäinen, joka saa tietoa tarjouksista ja uusista ominaisuuksista. Koneeseen voi saada myös ergonomisen tukitelineen kaupan päälle. Lisätiedot Myydään vähällä käytöllä ollut MacBook Pro.

MacBook Pro 13, 4TBT3 –

Lisätiedot Ostetaan MacBook pro,Air 13,14,15, Väri tähtiharmaa. Mukaan saa suojakuoret koneelle, mitkä suojaa rungon ympäriinsä kulumiselta. Meillä myös asiakaspalautukset ovat asiakkaalle maksuttomia. Touch ID ja Touch Bar! Järjestä ilmoitukset: Uusin ensin Vanhin ensin Kallein ensin Halvin ensin.