Macbook Pro 13 2018 A1989

Käytä parhaan latauksen varmistamiseksi Mac-kannettavan mukana toimitettua virtalähdettä ja kaapelia. Vaihda vanha, rikki, murtunut, vaurioitunut 3. Testattaessa älä irrota suojakalvoa tai tunnisteita. Tilauksen tila Elektroninen posti. Microsoftin varaosat.

Voihan pahus – ilmoitusta ei löydy…

Saatavuus: HETI. Työtunnit 24 – 7 – Alla olevista kuvista näet kunkin MacBook Pron mukana toimitettavan virtalähdemallin. Mittalaitteet ja mittaustekniikka. Ja älä pakota sitä asennettavaksi matkapuhelimeen. Jos et OLE varma, mikä malli sinulla on, ota selvää, miten voit tunnistaa MacBook Airisi. Tietoa Akku on yhteensopiva ainakin seuraavien Apple kannettavien tietokoneiden kanssa:.

macbook pro 13 2018 a1989

Korvaa seuraavat jalosteet

Eikö kannettavan Apple tietokoneesi akussa riitä virta kuten ennen? BQ Aquaris-varaosat. Sähköparranajokone ja sähköhammasharja. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Yhteensopiva Mac Pro Uusi Tili.

luhta keltainen takki

Vaihtoakku läppäriin Apple Macbook Pro 13 Touch – A (Mid / Early )

IC Samsungille. Tulostin ja etikettitulostin. USB-muistitikut ja ulkoiset kovalevyt. Yhden pakkauksen paino (fysiikka) 1. Reititin ja mobiilitukiasema. Magneettiset ruuvit matto.

LCD-näytön koko Apple MacBook Pro 13,3 tuuman A () MR9Q2 EMC (harmaa)

Meyer-Optik Görlitz. Kysymyksiä tuotteesta? Älä kuitenkaan käytä akkua jos sen kotelo on vaurioitunut. Kategoriat Akut Älykello ja urheilukello. GPS-panta ja haukunestopanta. Jos et Object Linking and Embedding varma, mikä malli sinulla on, ota selvää, miten voit tunnistaa MacBook Prosi. Lisää ostoskoriin.