Macbook Air Prosessori

M1-sirussa yhdistyvät neljä suorituskyky-ydintä ja neljä tehok­kuus­ydin­tä, jotka hoitavat yhdessä vaativat monisäikeistykseen perustuvat tehtävät. Miksi tilaisit Telialta? Prosessori, näytön­ohjain ja Neural Engine on kukin suunniteltu erityyppisiä kone­oppimisen työnkulkuja varten. Akku ja virta 1. Applen M1-siru 8-ytiminen prosessori, jossa on 4 suorituskyky-ydintä ja 4 tehok­kuus­ydin­tä 7-ytiminen näytön­ohjain ytiminen Neural Engine. Macminissä on Macbook air prosessori, minkä ansiosta tuottavuus nousee täysin uudelle tasolle. Ja tämän vähäisen lämmön hajottaa ja hajauttaa alumiininen lämmönlevitin.

MacBook Air

Uusi Studio Display. Tuomio MacBook Air in M1 on vaikuttava kolmella pääalueella: ensinnäkin sen muotoilulla, viimeistelyllä ja ergonomialla; toiseksi sen pelkkä suorituskyky kevyelle kannettavalle tietokoneelle; kolmanneksi, sen vastinetta rahalle, kun otetaan huomioon nämä kaksi muuta asiaa. Applen M1-siru tekee iMacista huomattavan solakan ja uskomattoman pystyvän. Tiimit macbook air prosessori venyttämään luovuutensa rajoja. Uusi Mac Studio. Hyödylliset ominaisuudet ovat entistäkin helpommin käytettävissä uusien, esiohjelmoitujen näppäinoikoteiden ansiosta. Lisätietoja siitä, miten Apple huoltaa MacBook Airiasi, saat tästä.

macbook air prosessori

Lisä­varusteet

Käännä koodia huomattavasti lyhyemmässä ajassa. Sony A -katsaus. Applen M1-järjestelmäsiru sisältää vaikuttavat 16 miljardia transistoria. Minun Telia. Oma kone­oppimisen suoritus­kyky­ohjain puolestaan hajauttaa kone­oppimisen tehtävät oikeisiin pakkoihin suoritus­kyvyn maksimoimiseksi. Kolme sisäistä mikrofonia varmistavat, että tulet kuulluksi, olitpa sitten puhelussa, sanelemassa muistiin­panoa tai tiedustelemassa Siriltä säätietoja.

k-rauta nurmikon siemenet

ALSO Finland Oy

Lataaminen ja laajen­net­tavuus. Langattomat yhteydet. Pelkällä napautuksella saat aikaan vaikka mitä. Nämä ovat vain vertailutestejä, ja erilaiset ohjelmistosovellukset tuovat omat käsittely- ja levynkäytön pullonkaulat, mutta tämä on ainakin standardoitu testi eri koneiden vertailulle. MacBook Airin lukitsemiseen tai avaamiseen tarvitaan vain yksi kosketus.

MacBook Air – Apple (FI)

IEEE Tämä hinta on kuitenkin koneelle, jossa on 8-ytiminen prosessori, mutta 7-ytiminen GPU grafiikkaprosessori. Macbook Pro 13″ Lue lisää. M1-sirulla varustettu MacBook Air suoriutuu äärimmäisen vaativista tehtävistä, kuten ammattitason editoinnista ja kovan luokan pelaamisesta. Jos haluat 8-ytimen GPU: n, sinun on maksettava hieman enemmän.