Macbook Air M1 8 256

Tutustu ja tilaa. Rajoitusten ja muiden ehtojen alainen. Viihde ja elektroniikka. Jos haluat lisätietoja, klikkaa tästä avautuu uuteen ikkunaan. MS Office Personal, toimisto-ohjelmisto. Päivän tarjoukset.

Apple Macbook Air 13 MGN63KS/A (Apple M1, 8 GB, 256 GB SSD, 13,3″, OS X), kannettava tietokone

Otamme mielellämme tuotetietoja vastaan valmistajilta osoitteeseen: tuotteet hintaseuranta. Vahvaa kehitystä ilmassa: Applen M1-siru mullistaa ohuimman ja keveimmän MacBookin. MacBook Airin tehokkuuden ytimessä on alan johtava M1-siru. Onko sinulla kysyt­tävää Macin ostami­sesta? Koneoppiminen ja Neural Engine MacBook Airin apit voivat hyödyntää koneoppimista ja käsitellä kuvia kuin ammattilaiset.

macbook air m1 8 256

Huomioi nämä, kun valitset MacBook Airin.

Päivitetty Ostamassa yritykselle? Otamme mielellämme tuotetietoja vastaan valmistajilta osoitteeseen: tuotteet hintaseuranta. Lisää ostoskoriin. Tämä sivusto ei toimi ilman JavaScript-tukea. Erillinen tallennustilan AES-salaaminen pitää salausavaimet suojassa ja tarjoaa usko­mat­toman tehokkaan tallennustilan salauksen ja tietojen suojauksen. Löydä edullisimmat hinta.

luomivärin laitto

MacBook Air M1-sirulla – kulta – Apple (FI)

Katsotuimmat Kannettavat tietokoneet alk. Instax Mini Film. Suojaa tietokoneesi tyylikkäästi tietokonelaukulla. Viimeksi katsomasi tuotteet. Lisää tämä tuote listalle ja palaa siihen helposti myöhemmin.

Osta MacBook Air – Apple (FI)

Ja tämän vähäisen lämmön hajottaa ja hajauttaa alumiininen lämmönlevitin. M1-sirun kuva­prosessori auttaa sinua esiintymään aina eduksesi FaceTime-puheluissa ja videoneuvotteluissa. Tuotekohtaisille sivuille on liitetty linkkejä tuotteiden kotisivuille, millä pyritään parantamaan tuotetietoutta. Kerro, niin korjaamme asian. Jos näyttö mitataan suora­kaiteena, sen lävistäjä on 13,6 tuumaa näyttö­alueen koko on pienempi. Ostamassa yritykselle?