Mac A1466

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten mac a1466 Macisi mallin näiden työkalujen avulla. Vertaa Applen osanumeroa alla olevaan luetteloon, niin löydät oman mallisi. Todellinen alustettu kapasiteetti pienempi. Kirjoita sarjanumero sitten kattavuuden tarkistussivulle, niin saat selville mallisi. Julkaisupäivämäärä: Voit siis luoda ja tehdä upeita asioita.

MacBook Air (13-tuumainen, 2017) – Tekniset tiedot

Appien lataaminen edellyttää Apple ID:tä ja laitetta, joka on yhteensopiva kunkin apin edellyttämän käyttö­järjestelmä­version kanssa. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten tunnistat Macisi mallin näiden työkalujen avulla. Valmiustilatesti mittaa akunkestoa sallimalla langattomaan verkkoon liitetyn ja iCloudiin kirjautuneen tieto­koneen siirtyä valmiustilaan Safari- ja Mail-appien ollessa päällä ja kaikkien järjestelmä­asetusten ollessa oletus­asetuksissaan. Langaton mac a1466 selaa 25 suosittua sivustoa. Macissa on useita työkaluja sen mallin tunnistamiseksi.

mac a1466

MacBook Air -mallien luettelo

Valmiustilatesti mittaa akunkestoa sallimalla langattomaan verkkoon liitetyn ja iCloudiin kirjautuneen tieto­koneen siirtyä valmiustilaan Safari- ja Mail-appien ollessa päällä ja kaikkien järjestelmä­asetusten ollessa oletus­asetuksissaan. Kyllä Ei. Jos Mac ei Object Linking and Embedding mukanasi tai se ei käynnisty, kokeile sen sijaan seuraavia ratkaisuja: Etsi sarjanumero, joka on painettu Macin pohjaan säädöksiin liittyvien merkintöjen lähelle. Julkaisupäivämäärä: Näet yksityiskohtaiset tekniset tiedot klikkaamalla mallin nimeä.

logitech pro x wireless

MacBook Air (tuumainen, ) – Tekniset tiedot (FI)

Valitse MacBook Air -kokoonpanoosi nämä vaihtoehdot vain osoitteessa apple. Lue lisätietoja uusimmasta käyttöjärjestelmästä. Merkkien enimmäismäärä on Se näkyy myös alkuperäisessä pakkauksessa viivakooditarran vieressä. Vertaa Applen osanumeroa alla olevaan luetteloon, niin löydät oman mallisi. Lue lisätietoja uusimmasta käyttöjärjestelmästä Mac a1466 Käyttöapu­ominai­suuk­sien ansiosta erityis­apua tarvitsevat saavat nyt enemmän irti uudesta MacBook Airistaan.

Valitse MacBook Air -kokoonpanoosi nämä vaihtoehdot vain osoitteessa apple. MacBook Air -mallit on järjestetty niiden markkinoilletulovuoden mukaan uusimmasta alkaen. MacBook Prossa on seuraavat ympäristö­vaikutuksia vähentävät ominaisuudet:. Oliko tästä hyötyä? Se näkyy myös alkuperäisessä pakkauksessa viivakooditarran vieressä. Lisätietoja osoitteessa World Wide Web. Alla olevien tietojen avulla voit selvittää, mikä MacBook Air -malli sinulla on ja milloin MacBook Air -laitteiden historiassa se julkaistiin.