Maastopyörän Lokasuojat

Ass Saver Lokasuoja Regular, musta. Etusivu Urheilu ja vapaa-aika Pyöräily Pyöräilytarvikkeet Lokasuojat. Tätä voit tietysti vähentää ajotapasi avulla. Mukana 4 nippusidettä. Topeak DeFender M1

Polkupyörän lokasuojat

Syncros Trail Fender 2 Etulokasuoja 34 Syncros Trail Fender etulokasuoja on tehty laadukkaasta ja maastopyörän lokasuojat muovista. SKS Velo 47 Trekking lokasuojat. Sulje Siirry kassalle. Teräsmieskilpailu opas Monet harrastavat juoksua, pyöräilyä tai uintia pysyäkseen hyvässä kunnossa. Jos sen sijaan haluat molemmat, maastopyörän lokasuojat on kaksi mahdollisuutta; voit joko valita etu- ja takalokasuojan erikseen tai lokasuojapaketin, jolloin lokasuojat sopivat hyvin yhteen värinsä ja mallinsa puolesta. Liity XXL Reward-jäseneksi Kanta-asiakasklubi kaikille, jotka rakastavat urheilua, ulkoilua ja erityisetuja. Näitä haetaan nyt:.

maastopyörän lokasuojat

Mucky Nutz Mugguard short black

Kiinnitys tapahtuu kumipintaisilla Velcro hihnoilla tai nippusiteillä. Näillä vinkeillä voit hoitaa pyörää itse. Säännöllinen pyörähuolto pidentää pyörän käyttöikää. Se on suunniteltu erityisesti toimimaan FOX 34 mallin joustokeulojen kanssa. Spectra S-Mud Long lokasuoja Kätevä ja kevyt hieman pidempi long versio pikakiinnityksellä satulan kiskoihin kiinnitettävä lokasuoja sopii lähes joka pyörään. Tuote on lisätty toivelistalle. Pyörähuolto hinnasto Pyörien huoltohinnastot.

12v 55w px26d

Polkupyörän lokasuojat –

Tavalliset arkipyörät, kuten kaupunkipyörät ja myös useimmat lasten maastopyörän lokasuojat toimitetaan maastopyörän lokasuojat lokasuojien kanssa, mutta esimerkiksi kilpailupyörässä ja maantiepyörässä halutaan luonnollisesti pitää pyörän paino mahdollisimman alhaisena ja näin niistä on karsittu pois lokasuojat. Syksyn kurakeleillä voit kiinnittää siihen lokasuojat, jotta kura ei roiskuisi vaatteillesi. Valitse tarpeisiisi sopiva lastenistuin Pyöräily on mukava tapa liikkua, niin yksin kuin lapsen kanssa. Polkupyörän lokasuojat ovat sadekelillä pyöräilevän pelastus. Näitä ostetaan nyt:. Osasarjat Minkä tasoisen osasarjan tarvitsen pyörääni? Kuskin lisäksi lokasuojat suojaavat myös pyörää pahimmilta roiskeilta.

Polkupyörän lokasuojat | elektroninen kauppa

Enää ei tarvitse karsia lokasuojaa pois sen takia, että halutaan erittäin tyylipuhdas pyörä. Maantiepyöräily on hyvä tapa nauttia vauhdin huumasta maantiellä. Tämä on voimassa tietysti myös silloin, kun sinulla on lokarit pyörässäsi. Katso suksi- ja pyöräosaston osastovastaava Eero Reiniahon tärpit sähköpyörän hankintaan. Varaa pyörähuolto ja suksihuolto kätevästi netistä.