Maastopyörä Trek Marlin 7

Tämä on yksi suosituimmista pyöristämme ja hyvästä syystä. Yhden eturattaan voimansiirto on usein vasta kalliimmista maastopyöristä löytyvä ratkaisu. Turvallista maksamista Paytraililla. Kypärät Maastokypärät Maantiekypärät Yleiskypärät Lastenkypärät. Nopea toimitus Suomesta.

TREK MARLIN 7 2022

Imeväisikäiset 12″ – 20″. Vaihteisto : Shimano Deore 1 x 10 -vaihteinen. Kevyt ja pehmeästi toimiva RockShox-haarukka sekä entistä paremmat osat tekevät tästä mallista parhaan vaihtoehdon aloitteleville maastopyöräilijöille, jotka haluavat nopean cross kantri -ajoon sopivan jäykkäperäisen pyörän, joka pärjää osiensa puolesta kalliimman luokan kilpapyörillemme. Vaihdevivut Shimano Deore M, 10 speed. Nopea toimitus Suomesta. Yhdellä eturattaalla toteutettu voimansiirto on yksinkertainen ja toimintavarma.

maastopyörä trek marlin 7

Lisätiedot

Trek Marlin 7 Tiedustele haluamaasi tuotetta kätevästi oheisella lomakkeella. SKU: Sähköpyörät naisille. Marlin 7 -malli on kotonaan metsäpoluilla, mutta se muuntautuu myös käteväksi, ympärivuotiseksi arkipyöräksi. Tekniset tiedot. Perinteisiin v-jarruihin verrattuna hydraulisten levyjarrujen tehoa on myös helpompi säädellä.

kitchenaid artisan 4 3 l

Trek Marlin 7 () | Fillari Center

Saat erinomaisella hinta-laatusuhteella monipuolisen ja täysin kisavalmiin maastopyörän, jossa on myös kiinnityspisteet takatavaratelineelle arkipyöräilyä varten Sillä on todella hauska ajaa, ja tunnet kuin polkisit paljon kalliimmalla maastopyörällä Siinä on erinomainen jousitus vielä erinomaisempaan hintaan 1x-voimansiirto tarjoaa kaikki tarvitsemasi vaihteet eikä yhtään tarpeetonta. Tuotteen varastosaldo Turun varastossa on varmennettu elektronisesti kello Tämän takia ihastut siihen Tämä on yksi suosituimmista pyöristämme ja hyvästä syystä. Marlin 7 -malli on kotonaan metsäpoluilla, mutta se muuntautuu myös käteväksi, ympärivuotiseksi arkipyöräksi. Vaihteisto : Shimano Maastopyörä trek marlin 7 1 x 10 -vaihteinen.

Espoontorin Pyörä

Putken taivutus madaltaa pyörän seisomakorkeutta helpottaen liikkeelle lähtöä ja pyörän satulasta laskeutumista. Ohjaustanko Bontrager alloy, Haluat kisavalmiin maastopyörän, jonka eniten suorituskykyyn vaikuttavat osat, kuten joustohaarukka ja monikäyttöinen 1x-voimansiirto, ovat tavallista laadukkaampia. Niillä on monta tehtävää, esimerkiksi tunnistaa sinut palatessasi sivustolle tai kirjautuessasi asiakassivuillesi. Oma tili. Kisakelpoiset maastopyörät alkavat Marlin 7 -mallista.