Luna Nimi

Luna Lehtinen? Luna nimi tytölleni nimeksi LUNA. Edelliset reformit on tehty vuosina ja Loukkaava sisältö. Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Mut yleensä aina harvinaisempaa nimeä eka vieraksutaan, mutta ajan mittaan se tuntuu täydelliseltä ja hyvältä valinnalta. Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Mistä tulee etunimi Luna?

Sovellukset Näköislehti Tilaa. Erota vai ei? Kreikkalainen vastine on ”Selena”. STT Vähän semmonen mystinen ja salaperäinen. Facebook Twitter WhatsApp.

luna nimi

Tilanneviesti

Hyppää pääsisältöön Lähetä kysymys kirjastonhoitajalle. Kalenteriin pääsyn edellytyksenä on, että nimi on ensimmäisenä etunimenä vähintään elossa olevalla suomenkielisellä Suomen kansalaisella tämän vuoden maaliskuussa. Edelliset uudistukset on tehty vuosina ja Kuu ihan suomalaisittain on kauniimpi kuin naurettava ”kansainvälinen” italiankielinen sana nimeksi. Seuraava ketju. Lähetä se kysymyslomakkeen kautta. Mutta tulee kyllä ekana mieleen MUNA.

acer aspire vx 15 i5

Luna :: Nimi lapselle

Kiitos vielä kerran kommentoijille :. Viestistä saa sellaisen kuvan, että on häpeällistä olla Lahtinen. Lunaan taidetaan päätyä. Ajatuksia herättävä kirjoitus Sairastan kotona, luna nimi aikaa tappaessani silmiin osui HS:n täyspitkä essee ei sovi jos lukutekniikka on haaste. Toinen syy jättää nimi kalenterin ulkopuolelle on vierasperäinen kirjoitusasu, kuten Nico ja Jenny, kun kalenterista löytyy jo Niko ja Jenni. Kovasti onnea teille!

Luna (nimi) – Wikipedia

Tämä jumaluus on lainattu kreikkalaisilta, joilla oli Selene Σελήνη, merkitys myös kuu. Ilmoita asiaton sisältö. Ydinaseiden käyttö Suomea vastaan? Seksuaalinen sisältö on sallittua aiheeseen tarkoitetuilla palstoilla, joiden ikäraja on 18 vuotta. Facebook Twitter WhatsApp Tykkää.