Lumihiutale Villasukat Ohje

Cool Socks. Ja nyt en ymmärrä tuota, kun puikolla on 18 silmukkaa ja mallipiirroksessa 12 niin mitä niille 6 tehdään, joita ei piirroksessa OLE? Henna 7. Kirjoneulesukat — katso ohje Meillä kotona. Free Pattern.

HURMAAVAT LUMIHIUTALESUKAT HOUKUTTELEVAT KUTOMAAN

Aloita kirjoneule I ruutupiirroksen 1. Kuvio 64 silmukalla. Olen iki kiitollinen ihanasta ja hyvästä ohjeesta : mukavaa joulun odotusta. Projects To Try. Hmm, itse kyllä varmaan ottaisin ronskisti yhden mallikerran pois kuviosta, eli tekisin muuten samoin kuin ohjeessa, lumihiutale villasukat ohje lähtötilanteessa olisi esimerkiksi 60silmukkaa ja kuvion alettua jatkaisin 60 silmukalla.

lumihiutale villasukat ohje

Artikkelien selaus

Toista kerroksia , kunnes kantalapun korkeus on 24 krs ja olet viimeiseksi neulonut nurjan krs:n. Kikiliakii neuloo. Kerroksilla 43, 52, 57, 62, 67, 71, 76 ja 82 kerroksen alusta ja lopusta kaventuu aina 1 s. Oletan, että tarkoitat noita kirjoneuleen jälkeen tulevia kavennuksia pohkeessa.. Valkoinen vai värilanka? Virkkaaminen on niin paljon helpompaa, kun tarvitsee huolehtia vain yhdestä koukusta ja yhdestä silmukasta kerrallaan :D.

chilipaprika siemenet

Life with Mari El: Ylipolven villasukat ♥ OHJE

Crochet Woman. Tee itse Käsityöt Neulonta Villasukat. Kirsi-Riksi 1. Näitä teen kyllä jatkossakin, mutta ehkä noita värejä täytyy vielä miettiä. Tunnisteet: neulominen kohoneuleet silmukoidenjäljittely vauvansukat.

HURMAAVAT LUMIHIUTALESUKAT HOUKUTTELEVAT KUTOMAAN –

Nämä punaiset vauvan pilkkusukat on neulottu yksivärisinä. Neulo ruutupiirroksen kerrokset ja tee kiilakavennukset I puikon lopussa ja IV puikon alussa piirroksen mukaan. Toiseksi äänestyksessä tulivat Lea Petäjän suunnittelemat luonnonvalkoiset Tunturikoivu pitsineulesukat. Heippa ja kiitos viestistäsi! Diy Clothes. Knitting Socks. Kun joustinneule on valmis, lisätään 8 silmukkaa.