Ls P4 Olympus

Äänitallenteesi huipputaso nostetaan digitaaliselle maksimitasolle, millä varmistetaan, että kappaleet ja musiikki toistuvat dynaamisesti, missä ikinä jammailetkaan. Odota hetki Haluttu tuote. Sinun asetuksesi. Tuote LS-P4 Hämmästyttävän kompakti.

Olympus LS-P4, digisanelin

Tämä tuote ls p4 olympus Object Linking and Embedding tällä hetkellä ostettavissa. Olympus LS-P4 Audio Recorderissa on kolme mikrofonia ja se on suunniteltu jäljittelemään ihmisen korvien toimintaa. Sony WHXM4, kuulokkeet. Nederland NL EN. Nosta ääni etusijalle ja luo yleisömagneetti. Jousisoitinten lisätarvikkeet Sellotarvikkeet Kontrabassotarvikkeet Viulutarvikkeet Vaskipuhaltimien lisätarvikkeet Käyrätorvien lisävarusteet Pasuunoiden tarvikkeet Trumpettitarvikkeet Tarvikkeet Lahjat ja vaatteet Nuottipaperi Metronomit Nuottitelineet DVD:t ja oppimateriaalit Virittimet Poistotarjoukset, orkesterisoittimet. Yhteensopivuus FLAC-muodon tallennuksen kanssa, joka pienentää tiedoston kokoa heikentämättä laatua.

ls p4 olympus

Hämmästyttävän kompakti.

Rec Mic II Series. Luotonantaja voi tarkistaa luotto- ja osoitetietoja, sekä myöntää tai evätä luoton niiden perusteella. Kannettava muotoilu sisäänrakennetulla akulla Erittäin kompakti ja kevyt LS-P4 antaa sinulle korkearesoluutioisen äänen myös liikkeellä ollessasi. Siinä on jopa sisäänrakennetut editointitoiminnot, jotka tekevät Olympus LS-P4: stä ihanteellisen kannettavan tallentimen haastatteluihin, tallennuksen paikantamiseen, videokuvaukseen, podcastien lähettämiseen ja live esitysten sieppaamiseen. Tuote on tilattavissa verkkokaupasta tai sähköpostilla.

lyhyt autoantenni

Olympus LS-P4 -audiotallennin/soitin | Rajala Pro Shop

Käytetyt kamerat Käytetyt objektiivit ja tarvikkeet Käytetyt kameratarvikkeet ja salamat Käytetyt kuvauskopterit Käytetyt Videokamerat Ja Tarvikkeet Käytetyt muistikortit. FLAC-tiedostoilla korkean resoluution ääni ylläpidetään häviöttömällä pakkauksella pienempiin tiedostokokoihin. Tuote on tilattavissa verkkokaupasta tai sähköpostilla. Yhdysrakenteisen mikrofonin taajuusvaste. Äänenvoimakkuus säätyy vähitellen, kasvaa äänisignaalin ensimmäisestä sekunnista ja pienenee viimeisen sekunnin aikana ls p4 olympus sen lopussa.

Olympus LS-P4 Hi-Res Audio Recorder – Nearly New | Gear4music

Valitse maa ja kieli nähdäksesi paikalliset hinnat ja toimitusvaihtoehdot. Maksuttoman palautuksen piiriin ei myöskään kuulu erittäin isot kuljetukset kuten monitorit, taustapaperit tai muut normaalia isommat paketit. España ES EN. España ES EN. Design LS-P4 tarjoaa kolme mikrofonia luonnollista ääntä varten, joka jäljittelee ihmisen korvien toimintaa. Pyrimme toimittamaan kaikki ennen klo tilatut varastotuotteet vielä samana päivänä, poislukien Matkahuolto. Löydä edullisimmat hinnat.