Lounas Kg

Lounasravintola Espoossa ja lounas kg Avoinna arkisin klo 8. Maistuva ruoka? Kaikki arvostelut ovat tärkeitä! Ravintola KG Scandic Espoo. Palvelu on vain jäsenille. Types: jpg, jpeg, png, heic, heif, wbmp, webp, wmf.

Ravintola KG Scandic Espoo

Värikästä lounastamme tarjoillaan arkisin ja monipuolinen pitopalvelumme palvelee vuoden ympäri. Haemme ruokaamme inspiraatiota Suomen luonnosta ja kotimaisista raaka-aineista, lounas kg luomme kausittain vaihtuvia makuja. Ravintola Knitteristä on mahdollisuus ostaa mukaan tuoretta leipää tai erilaisia kausituotteita, kuten jouluruokia ja -leivonnaisia, vappumunkkeja jne. Ravintola: info ravintolaknitter. Maistuva ruoka?

lounas kg

Perjantai, 17/06

Lounasajan ulkopuolella tarjolla laaja valikoima vitriinituotteita. Täältä saa myös keittolounasta ja salaattipöytää. Maistuva ruoka? Ravintola: Myyntipalvelu: Kerro kokemuksestasi ja lähetä kuvat.

iphone 12 128 gb vodafone

Lounas RAVINTOLA KG SCANDIC ESPOO Espoo |

Lisää kysymyksiä Maistuva ruoka? Listasimme Espoon parhaat lounaat — pöytiin tarjoiltuna a la carte annokset, perinteiset buffetlounaat noutopöydästä ja kasvisruokapaikat. Ravintola KG Scandic Espoo. Meillä voi poiketa myös vain kahvilla tai teellä! Katso viikon lounas. Katso Lounas kg.

Lounas Scandic Espoo, Espoo

Katso päivän lounaslista ja tule lounaalle! Haemme ruokaamme inspiraatiota Suomen luonnosta ja kotimaisista raaka-aineista, joista luomme kausittain vaihtuvia makuja. Katso viikon lounas. Kerro kokemuksestasi ja lähetä kuvat. Lounasajan ulkopuolella tarjolla laaja valikoima vitriinituotteita. Lähetä kuvat.