Lontoo Warner Bros

Suuri sali. Tässä tulee postaus, jota on kyselty varmaan eniten Lontoon reissulta. Valitse osallistujat ja kieli — kielitiede. Nämä tiedot on saatu palveluntarjoajalta, eikä Booking. Kyllä tätä kannattaa maistaa.

Lontoo: Harry Potter Warner Brothers Studio ja kuljetukset

Tämä reissu on lontoo warner bros luvattu 9-vuotiaalle potterhullulle; tarkoitus olisi matkata maata pitkin ja ehkä yhdistää Parisiin Disneyland tai Legoland samaan sekoiluun. Asuntolainaa hakemassa Irvetasta. Children under the age of four can join for free. Harry Potter -studio yllätti todellakin ja kaikki odotukset ylittyi prosenttisesti. Valitse osallistujat ja kieli — kielitiede. Weasleyn kotona. Operaattorisi saattaa veloittaa tekstiviestistä maksun.

lontoo warner bros

Suunnittele vierailusi

Ekat viisi kirjaa oon lukenut valehtelematta varmaan 30 kertaa läpi, uudemmatkin useampaan otteeseen. Joissakin kierroksen vaiheissa saatetaan käyttää erilaisia erikoistehosteita mukaan lukien äkilliset kovat äänet ja välkkyvä valaistus. Hänen kanssaan käytiin tuolla ja apua miten siisti paikka. Lähdöt heillä on päivittäin klo , ja Poista tallennetut.

helkama lumimies jääkaappipakastin

Aurinkorasvaa ja aloe Veeraa – matkablogi

Me mietittiin myös tuota Oxfordissa käymistä, mutta sitten päädyttiin keskittymään pelkkään Lontooseen. Alle vuotiaat lapset matkustavat ilmaiseksi. Välitön vahvistaminen. Kosketuspinnat puhdistetaan ja desinfioidaan Ajoneuvot ja tapahtumapaikat puhdistetaan desinfiointiaineella Ajoneuvot ja tapahtumapaikat ovat tyhjillään ennen seuraavia asiakkaita. COVIDturvallisuustoimet tässä vierailukohteessa Visitors must wear face masks in public areas Staff must wear face masks in public areas Face lontoo warner bros provided Hand sanitiser available for visitors and staff Physical distancing measures enforced at all times High traffic areas sanitised regularly Equipment sanitised between uses Vehicles sanitised between lontoo warner bros Regular temperature checks required for staff Temperature check required when you arrive Staff required to wash hands regularly. Toisessa hallissa on esillä paljon kaikenlaista elokuvien tekemiseen liittyvää pikkusälää.

Warner Bros. Lontoon studiokierros – The Making of Harry Potter

Näytä kaikki 25 kuvaa. Hogwarts Express ja Platform 9¾ Vierailijat pääsevät nousemaan Hogwarts Expressin kyytiin ja poseeraamaan laiturin seinän uumeniin katoavan matkalaukun kanssa. OLE paikalla 15 minuuttia ennen kierroksen alkua. Kirjoita kommentti Peruuta vastaus Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Jos koet, että et halua lähteä yksin seikkailemaan julkisilla ja lippuja on Warnerin kautta vielä jäljellä , on tuo Evan Evan Toursin liput kyyteineen passeli vaihtoehto. Viimeisenä näytillä on Tylypahkan pienoismalli, jota on käytetty elokuvissa linnan ulkokuvissa. Edestakainen kuljetus Lontoon keskustasta Pääsylippu Luksuskuljetus kaksikerroksisella merkkibussilla saatavuuden mukaan Ruoat ja juomat Hotellikuljetukset Opas digitaalinen opas saatavilla hintaan 4,95 £.