Lol Diva Omg

Kuninkaallinen muotinukke Runway Diva on valmiina kävelemään muodin valtaistuimelle. Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, teidän täytyy tehdä välittömästi asiasta reklamaatio valitsemanne toimitustavan kuljetusyhtiölle. Pakkaaminen sisältää: 1 x L. These cm-long dolls are dressed in gorgeous outfits and have stylish hair. Soveltuu kaikille yli 4-vuotiaille mielikuvituksellisiin lol diva omg, lahjaksi ja koristeeksi.

L.O.L. OMG Core S1 -muotinukke, Lady Diva

Jokaisella heistä on oma ainutlaatuinen tyylinsä yhdisteltynä upeisiin kuninkaallisiin asusteisiin! Kuninkaallinen muotinukke Runway Lol diva omg on valmiina kävelemään muodin valtaistuimelle. Olette vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seuraus- ta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä. Shipping costs contain both postage and packaging costs. The exact shipping costs are displayed for all available shipping methods. Lelut Nuket ja pehmot Nuket ja tarvikkeet Muotinuket Tuote

lol diva omg

Tuotteen kuvat ja videot

Loppu verkkokaupasta Lähetä ilmoitus, kun tuotetta on saatavilla! Keep the order confirmation in case you needed to contact the customer service. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä. Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Lähetä minulle muistutus sähköpostiini. Pulse Oy Syväojankatu 3A Kajaani.

lego 31118 amazon

L.O.L Surprise OMG – Lady Diva | Frips

Samaan sarjaan kuuluu myös häikäisevän kaunis OMG Queen Splash Beauty -muotinukke, joka häikäisee upeilla asukokonaisuuksillaan. Tarkat toimituskulut näet valittuasi tilaukselle haluamasi maksu- ja toimitustavat. Luo uusi toivelista Sulje. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme. These cm-long dolls are dressed in gorgeous outfits and have stylish hair.

L.O.L. Surprise OMG Lady Diva muotinukke | verkkokauppa

Pulse Oy Syväojankatu 3A Kajaani Your session is about to timeout due to inactivity. Selaa tuoteryhmiä. Selaa osastoja. Tuotteiden myymäläsaldot vaihtelevat nopeasti, eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida täysin taata.