Logitech Msft Zone Wireless

Käytämme sivustollamme evästeitä parhaan käyttö- ja ostoskokemuksen saavuttamiseksi. Beskrivning Produktdetaljer Reviews 0. Avustustoiminta keskittyy heikoimmassa asemassa oleviin, kuten lapsiin. Takuu Jos et Object Linking and Embedding täysin tyytyväinen ostokseesi, haluamme korjata asian. Zone Wirelessin Teams-versio tukee myös Skype ® for Business -ohjelmaa. Warranty: Två års begränsad maskinvarugaranti.

Logitech Zone Wireless

Hanki oikeat varusteet, jotta voit työskennellä tehokkaasti avokonttoreissa, kotona tai missä tahansa oletkin. Pitkällä kosketuksella voit käyttää Cortana ® -puheavustajaa. Yhteensopivuuden ja sertifiointien ansiosta sen voi integroida työpaikalla saumattomasti. Musta Langallinen Ear-hook. Asioimalla sivuillamme hyväksyt evästeiden käytön.

logitech msft zone wireless

Hiiri ja näppäimistöt

Se luo tyynen saarekkeen häiritsevän kohinan keskelle. Liitä vastaanotin, lataa ja käynnistä sovellus ja noudata ohjeita kaikkien omistamiesi oheislaitteiden yhdistämiseen. Yhteysteknologia: Langaton, Langaton alue: 30 m. Valmistaja: Lenovo. Langaton tekniikka. Zone Wireless on suunniteltu päivittäiseen työkäyttöön. Valmistaja: ASUS.

kaivinkone lapselle

,90 € | Logitech MSFT Teams Zone Wireless Kuulokkeet Pääpanta Bl

Zone Wireless on Teams-sertifioitu ja sopii siksi saumattomasti Teams-keskusteluihin, -tapaamisiin, -puheluihin ja -videoneuvotteluihin. Bluetooth is a proprietary open wireless technology standard for exchanging data over short distances using short-wavelength logitech msft zone wireless transmissions in the ISM band from — MHz from fixed and mobile devices, creating personal area networks PANs with high levels of security. Melua suodattava mikrofoni sopii puheluihin ja videoneuvotteluihin, sillä se eristää äänen ympäristön hälystä, jolloin keskustelut ovat selkeämpiä. Avaa älypuhelimella Logi Tune -mobiilisovellus tai tietokoneella Tune Desktop, niin voit kätevästi ottaa Zone Wireless -kuulokemikrofonin käyttöön sekä hallita ja mukauttaa sitä. Lataaminen Langaton Qi-lataaminen käytössä Langaton Qi-laturi myydään erikseen. Apu keskittyy heikoimmassa asemassa oleviin, kuten lapsiin.

Langaton Zone Plus -äänivastaanotin

Näytä usein kysytyt kysymykset. Logitechin ääniteknikot ovat hienosäätäneet kuulokkeiden äänentoistoa jo vuosikymmenten ajan, ja tulokset ovat kuultavissa selkeästi, kun kuuntelet lempimusiikkiasi Zone Wireless -kuulokemikrofonilla. Save products on your wishlist to buy them later or share with your friends. Aloitus Löydät kaiken saatavilla olevan dokumentaation, jonka avulla saat tuotteen käyttöösi nopeasti. Työtila pysyy ennallaan, mutta voit hallita omaa äänikokemustasi.