Logitech Headset Pc960

Koti ja perhe. Käytämme sivustolla evästeitä. Logitech PC Headsetkuulokemikrofoni osastosta Kuulokkeet ja mikrofonit nyt edullisimmin kaupasta Smartdeals hintaan 24,00 euroa. Näitä ostetaan nyt:. Svenska Ohjeita. Pankki- sekä luottokorttimaksujen maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj. Kirjaudu sisään Virheellinen käyttäjätunnus tai salasana!

Logitech 960 Universal Serial Bus

Tarvittaessa suosittelemme korvaavia tuotteita. Tutustu tuotteeseen. Apu keskittyy heikoimmassa asemassa oleviin, kuten lapsiin. Säädettävän logitech headset pc960 asentoa voi muuttaa kätevästi, jotta mikrofoni sieppaa äänen paremmin, ja vasemmalla puolella olevan mikrofonin voi kääntää puhelun jälkeen pois tieltä. Kehittynyt digitaalinen USB takaa huipputason stereoäänen Kätevät johdossa olevat äänenvoimakkuuden viritys (tietotekniikka)- ja mykistyspainikkeet. Ota meihin yhteyttä, niin saat apua tukihenkilöltämme. Halvin hinta ilman toimituskuluja.

logitech headset pc960

Tuotetiedot

Tuotenumero Brändi Logitech Valm. Käyttöehdot Palaute. Edullinen kuulokemikrofoni tietokoneelle. Musteet, paperit ja väripatruunat. Pankki- sekä luottokorttimaksujen maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj. Sony PlayStation 5 PS5 , pelikonsoli. Auta meitä käsittelemään palautteet nopeammin ja kerro aluksi mitä palautteesi koskee.

esp32 ssd1306

Logitech PC Headset USB () yrityksille | Atea eShop

Ladataan hintagraafia. Kannattaa vinkata Hintaseurantaan liittymisestä myös suoraan kyseiselle kaupalle. Katsotuimmat Kuulokkeet ja mikrofonit alk. Musteet, paperit ja väripatruunat. Toimitusaika 5 päivää. Viimeinen kappale voi olla myös ”malli”.

Logitech PC Headset USB – kuuloke | verkkokauppa

Hintakehitys Korkein hinta. Lisää ostoskoriin. Lähetä palautetta meille. Kingston muistihaku. Liitännät: Universal Serial Bus-A-yhteensopiva 1. Koti ja perhe. Lue lisää Sulje.