Logitech Group Kamera

Kysy lisää myynnistämme Tuoteasiantuntijamme voivat auttaa sinua löytämään parhaan ratkaisun yrityksellesi. Liikkuminen ja ulkoilu Autoilu Moottoripyöräily ja -kelkkailu Navigointi Retkeily ja eränkäynti Urheilu logitech group kamera kuntoilu Moottoriveneily ja eränkäynti Matkailutarvikkeet. Kingston muistihaku. GROUP tarjoaa teräväpiirtovideokuvan ja erityisen selkeän äänenlaadun. Tuoteasiantuntijamme voivat auttaa sinua löytämään parhaan ratkaisun yrityksellesi. Hyvin toimiva ja helppo ottaa käyttöön.

Logitech Group -web-kamera yrityskäyttöön

Tekniset tiedot. Lisävarusteena suurentavat toimintasädettä jopa 8,5 metriä 28 jalkaa. Verkkosovitin – Bluetooth, NFC. Kuvittele palaveri, jossa kaikki näkyvät ja kuuluvat. Odota hetki

logitech group kamera

Tuotetiedot

Liikkuminen ja ulkoilu. GROUP videoneuvottelujärjestelmä on helppo ottaa käyttöön ja käyttää. Toimitusaika päivää. Kirjaudu tai rekisteröidy käyttääksesi toivelistoja. Ammattilaislaatuinen, täysteräväpiirtoinen videokuva tuo sulavan p-tarkkuuden videokuvan konferenssipuheluihin, mikä mahdollistaa ilmeiden, sanattomien eleiden ja liikkeiden näkymisen selvästi, kun taas edistyksellinen H. Lataukset Etsi saatavilla olevia latauksia, jotka auttavat tehostamaan tuotteen ominaisuuksia.

fiskars functional form paistinpannu

Logitech GROUP () yrityksille | Atea eShop

Xiaomi Mi Electric Scooter Essential -sähköpotkulauta. Esittelyjärjestelmä Lisätiedot Hintapuntari. GROUP tarjoaa erityisen terävän videolaadun ja taitavasti muotoillun, täyskaksisuuntaisen kaiutinpuhelimen. Kiinnitä kamera pöytään, kolmijalkaan tai seinälle. GROUPin kaiutinpuhelimessa on logitech group kamera telakka kädessä pidettävälle kaukosäätimelle. Verkkosovitin – Bluetooth, NFC. Blogiartikkeleita Hyvä tabletti lapselle Sopivat puhelimet ikäihmisille Parhaat pelinäytöt Tietokone opiskelijalle Puhelimet hyvällä akkukestolla.

Logitech GROUP -videoneuvottelujärjestelmä – Keskikokoiset ja suuret tilat

Väärä hinta tai virheellinen tuotetieto. Yhdessä suuressa tilassa voi olla jopa 20 henkeä, ja voit varmistaa, että jokaisen ääni kuuluu. Alin hinta. Pieniä kokoushuoneita ja neuvottelutiloja varten suunniteltu monipuolinen neuvottelukamera. Ehdota kauppaa meille, niin pyrimme saamaan kaupan mukaan palveluun.