Logitech G604 Lightspeed Reviews

Mifer 35—44v Etupaneelissa ei OLE mitään jäähdytysjuttuja valmiina. Yksi klikkaus ja hiiri siirtyy BT:llä läppäriin ja oman donglen työasema välillä. Toimivampi Logitechin Gaming Program ei tunnista tätä hiirtä. Muokattu viisi vuotta sitten. Oliko arviosta hyötyä? Razerin Tartarus -lisänäppis onkin jo pöydällä joten Razerin ohjelmisto on tuttu ja toimii hyvin.

Arvostelut

Itse laitoin prosessorille tuulettimen, joten eteen mahtui sitten pari mm rupelia kaveriksi. Logitech G Hubilla onnistuu herkkyyden ja nappien ohjelmointi haluamaksi. Muokattu kolme kuukautta sitten. Nopea ja varmatoiminen pelihiiri. Huomattavasti paremman tuntuiset kytkimet painikkeilla kuin edeltäjässä ssa. Olkaahan varovaisina tämän lafkan kanssa.

logitech g604 lightspeed reviews

5 tuotearvostelua

AhtoSimakuutio 45—54v Haluamme tarjota mahdollisimman rehellisiä ja hyödyllisiä arvosteluja ostopäätöksesi tueksi. Peukalonapit erottaa selkeästi toistaan, ettei tule virhepainalluksia. Oheislaitteet Hiiret Pelihiiret Tuote Arvostelut. Paljon parempi kuin latailla sisäistä akkua jollakin piuhalla. MX Master 2s jälkeen vähän muovisen ja heppoisen oloinen. Itse laitoin prosessorille tuulettimen, joten eteen mahtui sitten pari mm rupelia kaveriksi.

gtx 1650 gtx

Logitech G G hiiri Langaton RF + Bluetooth Optinen DPI

Rannetuki on liian pieni, joten ranteeseen alkaa sattua hyvin nopeasti. Surmu M mies35—44v 4. Muuten hyvä näppäimistö, mutta pakko antaa yksi tähti, koska en pystynyt käyttämään sitä. Mutta itseä kyllä häirinnyt tuo G Hub:in käyttö, sillä jos tallentaa profiilin hiireen, ei pysty käyttää kaikkia komentoja. Kohtalainen hiiri pilattu surkealla ohjelmistolla eikä valoa näy että Logitech parantaisi G Hubiansa. Hiiri on mukavan iso aikuiseen logitech g604 lightspeed reviews. Meisseli kaveriksi.

Logitech G G hiiri Langaton RF + Bluetooth Optinen | Hiiret

Meisseli kaveriksi. Mukavaa palvelua, nopeat vastaukset viesteihin, toimitus tuli postiin päivässä tilauksesta. Softaa lukuunottamatta hyvä. G on sekä monipuolinen että suorituskykyinen, mikä tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia. En tiedä vielä kuinka kestävä tämä uusi malli on, mutta tähän asti 4kk pelittänyt hyvin. Oheislaitteet Hiiri Pelihiiret Tuote Arvostelut. MX Master 2s jälkeen vähän muovisen ja heppoisen oloinen.