Logitech Carbon G513

Tyyli ja hyvinvointi Logitech carbon g513 ja hyvinvointi Lastenvaatteet ja asusteet Miesten vaatteet ja asusteet Naisten puvut ja asusteet. Jopa 16,8 miljoonaa näppäinkohtaisesti mukautettavaa väriä LIGHTSYNC tarjoaa reagoivia pelinaikaisia tehosteita Ensiluokkainen yläosa jossa on kestävä, lentokonelaatuinen seos Toissijaiset toimintonäppäimet muun muassa valaistusta ja median hallintaa varten Valitse mekaanisista kytkimistä pelityyliisi sopiva GX Brown kytkimet Kestävyys: jopa 70 miljoonaa painallusta Painallusten mitta: 1,9 mm Painallusvoima: 50 g Johdon pituus: 1,8 m Logitech carbon g513 mitta yhteensä: 4,0 mm Painomitat P x L x K : x x 35,5 mm Paino: 1,1 kg Rannetuen painomitat P x L x K : 89 x x 21 mm Järjestelmävaatimukset: Windows 10, Windows 8. Koti ja perhe Astiat ja keittiövälineet Kodin turvatuotteet Kodinkoneet Lastentarvikkeet ja lelut Lemmikkieläintarvikkeet Piha ja puutarha Rakentaminen ja remontointi Kodinsisustus Aravalainat. Näppäinhatut on nopea ja helppo vaihtaa mukana tulevalla irrotustyökalulla. Kahden vuoden rajoitettu laitteistotakuu.

Logitech G513 CARBON LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard with GX Red switches

Helppokäyttöisyys ja nopeus käden ulottuvilla. Auta meitä käsittelemään palautteet nopeammin ja kerro aluksi mitä palautteesi koskee. Koti ja perhe. Otamme mielellämme tuotetietoja vastaan valmistajilta osoitteeseen: tuotteet hintaseuranta. Valitse listasta sopivin vaihtoehto.

logitech carbon g513

Tuotteen kuvat ja videot

Apu ja tuki. Ehdota kauppaa meille, niin pyrimme saamaan kaupan mukaan palveluun. Xiaomi Mi Electric Scooter Essential -sähköpotkulauta. Koti ja ydinperhe Astiat ja keittiövälineet Kodin turvatuotteet Kodinkoneet Lastentarvikkeet ja lelut Lemmikkieläintarvikkeet Piha ja puutarha Rakentaminen ja remontointi Kodinsisustus Lainat. Toimitusaika 8 päivää.

50 luvun vaatteet

Logitech G Carbon RGB Mechanical Gaming Ke.. halvin hinta €

Hintaseuranta ei vastaa hintojen ja tuotetietojen oikeellisuudesta. Risuja, ruusuja sekä kehitysehdotuksia otetaan mielellään vastaan. Tehokas haamupainallusten ehkäisy takaa luotettavan hallinnan, kun annat useita pelikomentoja samanaikaisesti. Noin 16,8 miljoonaa näppäinkohtaisesti mukautettavaa väriä Ensiluokkainen yläosa jossa on logitech carbon g513, lentokonelaatuinen seos GX Blue tai Red -kytkimet Väri: Musta. G on tehty korkealaatuisimmista materiaaleista, jotta se olisi mahdollisimman kestävä ja ulkomuodoltaan ensiluokkainen.

Logitech G Carbon RGB näppäimistö, hinta €

Kämmentuki Pituus : 88 mm Leveys : mm Korkeus : 21,5 mm. Tarkista aina ennen tuotteen ostamista hinta, toimituskulut, toimitusaika sekä muut tiedot kaupan sivuilta. Edistyksellinen pelinäppäimistö, jossa mukana valitsemasi mekaaniset GX-kytkimet. Kerro meille sivun osoite, niin linkitämme sen kyseisen tuotteen sivulle. G on täydellinen yhdistelmä suorituskykyä, edistyksellisiä tekniikoita ja ominaisuuksia, ja sen rakenteen laatu on ennenkokemattoman korkea.