Logitech Capture C920

Kotiäiti M mies65 tai yliv Hyvälaatuista videota ihan OK hintaan. Capturella videontekijät voivat hyödyntää kuvauksessaan erilaisia suodattimia ja kuvasiirtymiä sekä jakaa videonsa suosituissa palveluissa, kuten YouTubessa, Facebookissa logitech capture c920 Instagramissa. Capturen avulla sujuu myös YouTube-striimaus ilman erillistä enkoodausohjelmistoa. Logi Tune -verkkokameraohjelmistolla voit säätää asetuksia, kuten zoomausta ja kuva-alaa, jotta näytät aina edustavalta. Tarkkuus ja kuvataajuus.

Logitech Capture

Avustustoiminta keskittyy heikoimmassa asemassa oleviin, kuten lapsiin. Selkeä puute on ollut ettei ainakaan windowsssä löydy kameralle mitään säätömahdollisuuksia. Kaksi stereomikrofonia. USB-A, plug and play. Kamera on hyvä ja tekee tehtävänsä. Mekaaninen struktuuri on sinänsä tukevan oloinen. Hyvä kuvan laatu.

logitech capture c920

Hiiri ja näppäimistöt

Sivusuuntaista kääntöä ei Object Linking and Embedding. SamiN M mies , 45—54v Vastinetta rahoille. Apu keskittyy heikoimmassa asemassa oleviin, kuten lapsiin. Ihan Ok Web camera hinta laatusuhde hyvä olen ollut tyytyväinen!!

levis 509

Logitech HD Pro Webam C WER | Telia

Lataukset Etsi saatavilla olevia latauksia, jotka auttavat tehostamaan tuotteen ominaisuuksia. Kuva on terävä, ja optiikan polttoväli on sopiva face-to-face palavereihin. Siksi webkamera. Kolmijalkaan sopiva yleispidike voidaan kiinnittää kannettaviin tietokoneisiin, nestekidenäyttöihin ja muihin näyttöihin Kolmijalka on hankittava erikseen. Vain Windows. Verkkokamerassa on kaksi mikrofonia, yksi kameran kummallakin logitech capture c920, joten sillä tallentaa realistista ääntä useasta suunnasta — äänesi kuulostaa kokouspuheluissa luonnolliselta ja selkeältä. Lisäksi Capturen toimittaminen- ja räätälöintitoiminnot ovat käytettävissä myös striimauksen aikana.

Logitech Capture -ohjelmisto videoiden tallentamiseen ja suoratoistoon

Kuvan laatu hyvä niin omiin nauhoituksiin kuin verkko-opetukseenkin. Mekaaninen struktuuri on sinänsä tukevan oloinen. Helppo käyttää, hyvää kuvaa. Jalustakierteen avulla voi käyttää vakiojalustoja. Tarkkuus ja kuvataajuus. Lataukset Etsi saatavilla olevia latauksia, jotka auttavat tehostamaan tuotteen ominaisuuksia. Kuva on terävä, ja optiikan polttoväli on sopiva face-to-face palavereihin.