Logitech C922 Pro Hd

Jos jonkin tuotteen hinta on merkitty väärin jonkin kaupan kohdalle, ilmoita siitä meille. Objektiivityyppi : Lasi. Käytön aloittaminen. G HUB pelaamiseen. Kerro, niin korjaamme asian.

Logitech Pro Stream Webcam C922

Pöytäjalustassa on nivelkiinnitys ja sitä voi pidentää 18,5 cm:iin saakka, joten voit säätää Cn mahdollisimman imartelevaan kuvakulmaan. Click OK to extend your time for an additional 0 minutes. Pakkauksen sisältö. Zoomauksen ominaisuudet. Kiinteä mikrofoni : Stereo. Tarkista aina ennen tuotteen ostamista hinta, toimituskulut, toimitusaika sekä muut tiedot kaupan sivuilta. Sony PlayStation 5 PS5pelikonsoli.

logitech c922 pro hd

Hinta- ja tuotetiedot

Koti ja ydinperhe. Värit ovat luonnolliset, ja C on hyvä kompensoimaan heikkoja valaistusolosuhteita. Conclusion Logitechin webkameran kuva on niin hyvä, ettei sitä paljon parempaa Object Linking and Embedding edes kalliimmissa kameroissa. Siirrä toivelistalle. Pidä verkkokamerasi ajan tasalla ja liity kokouksiin yhdellä napsautuksella. Schaub Lorenz IC48, jääkaappi. Viestin lähetys epäonnistui, yritä myöhemmin uudestaan.

iphone iphone 2

Logitech C Pro Stream p -verkkokamera ja Capture-ohjelmisto

Tyyli ja hyvinvointi Kauneus ja hyvinvointi Lastenvaatteet ja asusteet Miesten puvut ja asusteet Naisten puvut ja asusteet. Tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiin. Palautetta sivustosta. Toimitusaika 5 päivää. Voit zoomata, panoroida ja editoida Capturella. Kategoriat ja tuotemerkit.

Logitech C Pro Stream Webcam, halvin hinta 74€

Logitech C Pro Stream webkamera. Lue 15 tuotearvostelua Lue 15 tuotearvostelua. Schaub Lorenz IC48, jääkaappi. Tuote on lisätty toivelistalle. Usein kysyttyä Maksutavat Toimitustavat ja -kulut Palauttaminen.