Logitech C270 Drivers Win 10

Cverkkokameran RightLight TM 2 -ominaisuus mukautuu valaistusoloihin. Objektiivityyppi : muovit. Tekniset tiedot. Yhteensopiva suosittujen käyttöympäristöjen, kuten Skypen TM ja Zoomin, kanssa. Löydät kaiken saatavilla olevan dokumentaation, jonka avulla saat tuotteen käyttöösi nopeasti. Olipa kyse suorasta oppitunnista tai aineiston tallentamisesta tulevaa jakamista varten, erillinen verkkokamera mahdollistaa niin oppilaiden kuin opettajienkin kaipaaman joustavuuden.

Logitech HD Webcam C270 Kamerat ja skannerit kuljettajat

Melua vaimentava mikrofoni. Lisäksi, voit käyttää DriverDoc-ohjelmiston ajuritietokantaa, josta löytyy yli 2 uniikkia ajuria, joiden avulla varmistat tietokoneesi ajurien pysyvän ajan tasalla automaattisesti. Saat kirkasta kuvaa hämärässäkin, koska se mukautuu automaattisesti valaistuksen mukaan. Miksi tilaisit Telialta? Messenger -ohjelmien sekä muiden yleisten pikaviestiohjelmien kanssa Tasaisempi. Yhdistä Blogista Facebook Twitter Uutiskirje. Sen avulla kuvan kirkkaus ja kontrasti ovat kohdallaan ja näytät edustavalta neuvottelupuheluissa.

logitech c270 drivers win 10

Kuljettajien kunnossapidon haasteita

Yleispidike voidaan kiinnittää myös kannettaviin tietokoneisiin, nestekidenäyttöihin ja muihin näyttöihin. Ei korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta Nopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi 3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme. Sisäänrakennettu melua vaimentava mikrofoni varmistaa sen, että äänesi kuuluu vilkkaissakin paikoissa selkeänä jopa 1,5 metrin päästä. Zoomauksen ominaisuudet. Automaattinen valaistuksen korjaus. Kuva-ala lävistäjän suunnassa : 55°. Tutustu myös.

5950x jimms

Logitech C HD Webcam | Telia

All Rights Reserved. Olet aina valmiina seuraavaan videopuheluusi. Pidikkeen voi myös taittaa, jolloin verkkokameran voi asettaa hyllylle. Kiinteä mikrofoni : Mono. Useimmat tietokoneammattilaiset suosittelevat HD Webcam V-Ulaiteohjainten päivittämistä suurten Windows-päivitysten jälkeen. Lisäksi, voit käyttää DriverDoc-ohjelmiston ajuritietokantaa, josta löytyy yli 2 uniikkia ajuria, joiden avulla varmistat tietokoneesi ajurien pysyvän ajan tasalla automaattisesti. Yleispidike voidaan kiinnittää myös kannettaviin tietokoneisiin, nestekidenäyttöihin ja muihin näyttöihin.

LOGITECH HD Webcam C

Muista minut Kirjaudu sisään. All Rights Reserved. Resurssit Tiedostopääte tietosanakirja Kriittinen tiedostohakemisto Laitteen ohjaintietokanta Järjestelmävirheen vianmääritys Haittaohjelma almanakka. Saatat olla PC-veteraani, mutta HD Webcam V-Uohjainten paikantaminen, asentaminen ja manuaalinen päivittäminen voi silti kestää kauan ja turhauttaa sinua täysin. Kahden vuoden rajoitettu laitteistotakuu. Voit kiinnittää sen tukevasti näyttöösi yleispidikkeellä tai asettaa sen hyllylle tai pöydälle.