Logitech C270 C505

Liikkuminen ja ulkoilu Yksityisautoilu Moottoripyöräily ja -kelkkailu Navigointi Telttailu ja metsästys Urheilu ja kuntoilu Moottoriveneily ja kalastus Matkailutarvikkeet. Tarkista aina ennen tuotteen ostamista hinta, toimituskulut, toimitusaika sekä muut tiedot logitech c270 c505 sivuilta. Onko jonkin tuotteen tiedoissa virhe? Toimii yleisten puhelusovellusten kanssa. Sulje ikkuna. Palautetta sivustosta.

Logitech C505 HD, teräväpiirtoverkkokamera

Tarkkuus ja kuvataajuus. Apu keskittyy heikoimmassa asemassa oleviin, kuten lapsiin. Auta meitä käsittelemään palautteet nopeammin ja kerro aluksi mitä palautteesi koskee. Logitech C Hd Verkkokamera Musta. Katsotuimmat Web-kamerat alk. Sen avulla kuvan kirkkaus ja kontrasti ovat kohdallaan ja näytät edustavalta neuvottelupuheluissa.

logitech c270 c505

Kuulokkeet ja kaiuttimet

Käytön aloittaminen. Informaatioteknologia Läppärit Komponentit Pöytäkoneet Tabletit ja tarvikkeet Tarvikkeet ja oheislaitteet Tietoliikenne. Alin hinta. Saatavilla arviolta 4. Ammattilaisten kritiikit: 12 arvostelua. Tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiin.

flamingo vesipuisto hinta

Webcamit | TELIA INMICS-NEBULA OY

Logitech p Webcam. Logitech C HD, teräväpiirtoverkkokamera Jätä arvostelu ensimmäisenä ja osallistut arvontaan. Chilit Palvelut Palvelut. Säädettävän yleispidikkeen avulla kamera voidaan kiinnittää tukevasti näyttöön tai kannettavaan tietokoneeseen. Ammattilaisten kritiikit: 10 arvostelua. Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden cookie käytön. RightLight 2.

Suomi – Logitech C Complete Setup Manual [Page 33] | ManualsLib

Tiedätkö hyvän nettisivun, josta löytyy lisätietoja jostain Hintaseuranta. Katsotuimmat Web-kamerat alk. Näytä 10 tuotetta 25 tuotetta 50 tuotetta tuotetta. Valitettavasti Hintaseuranta. Kiitos palautteestasi! Erottelukyky FPS llä. Saatavilla arviolta