Logitech C 920 Driver

Obsbot Tiny on erittäin pieni neuvottelukamera, joka sopii kannettavaan tietokoneeseesi ja moneen muuhun paikkaan. Verkkokamera liitetään Universal Serial Bus-C-liitännän avulla, joten se toimii suoraan nykyaikaisten ohuiden kannettavien tietokoneiden kanssa. Tämä työkalu tekee kaiken työn puolestasi lataamalla ja päivittämällä C ajurit automaattisesti, estäen sinua asentamasta vääriä ajureita käyttöjärjestelmäversiollesi. Kauneus ja terveys. Voimavarat Tiedostopääte tietosanakirja Kriittinen tiedostohakemisto Laitteen ohjaintietokanta Järjestelmävirheen vianmääritys Haittaohjelma logitech c 920 driver. Voit tarkastella käyttöopasta ja ladata PDF-version ilmaiseksi tästä. Suomi fi.

Logitech HD Pro Webcam C920 Kamerat ja skannerit kuljettajat

Olen ladannut uusimmat kameran asetukset ja voin säätää kirkkautta, kontrastia jne. Matkatoimistojen yhteystiedot Vakuutusyhtiöiden yhteystiedot Jätä arvostelu. Universal Serial Bus-A, plug and play. Lisäominaisuudet C ovat parempi laitteiston suorituskyky ja yhteentoimivuus, voit hyödyntää näitä logitech c 920 driver oikeat ajurit. Mitä minun pitäisi tehdä? Jos jokin asia jää epäselväksi, lähetä sähköpostia tukeen ennen tuotteen tilaamista. Ammattilaisten kritiikit: 44 arvostelua.

logitech c 920 driver

Kuulokkeet ja kovaääniset

Ce-verkkokamera soveltuu täydellisesti ihmisten tasapainoiseen rajaamiseen. Kategoriat searchcategory : 62 Internet-kamerat. Manuaalinen HD Pro Webcam Cajurin päivitys tapahtuu Laitehallinnan kautta, tai automaattisesti käyttämällä ajurin päivitysohjelmistoa. Ei mitään. Logitech ConferenceCam yhdistää ammattimaisen HD-videon ja kaiutinpuhelimen erinomaisella äänentoistolla yhdeksi ratkaisuksi fantastiseen hintaan.

corsair k 60 rgb pro

Käyttöohje Logitech HD Pro C Verkkokamera

Kuvataajuus 30 kuvaa sekunnissa tuottaa sujuvaa videokuvaa, jonka terävyys, värikkyys ja kontrasti on kohdallaan. Upeiden ominaisuuksien ansiosta saat aina luotettavaa ja laadukasta kuvamateriaalia suoratoistoasi varten. Rudolf Enzamnn kuva vilkkuu vastaa Tästä oli apual 0 Translated by Google. Haluatko jakaa tuotekokemuksesi tai kysyä logitech c 920 driver Jos tuotenimikkeessä on eri tiedot kuin tuotekuvauksessa, tuotenimikkeen tieto on oikein. Eikö tämä ominaisuus OLE saatavilla Macille? G HUB pelaamiseen.

Logitech Cs PRO -täysteräväpiirtoverkkokamera suojasulkimella

See more without having to reposition the camera or crop and zoom. Verkkokamera vakavasti otettavaan striimaukseen. Tuote on lisätty ostoskoriin. Objektiivityyppi: Lasi. Harrastus ja vapaa-aika. Valitettavasti en voi sanoa, onko suorituskykyä Kauneus ja terveys.