Logitech Bcc950 Konferenssikamera

Laajennettu haku. Kaukosäädin Infrapunan toimintasäde kolme metriä CRparisto sisältyy. Kiinteän, kaksisuuntaisen kaiutinpuhelimen ja melua suodattavan mikrofonin logitech bcc950 konferenssikamera kaikki osallistujat kuulevat toistensa äänen selkeästi jopa 2,4 metrin säteellä laitteesta. Kerro, mitä mieltä olet Hintaseurannasta! Monipuolinen ratkaisu Yritystason videoneuvottelut saavutetaan yhdistämällä teräväpiirtoinen 1 p:n video 30 kuvaa sekunnissa ja korkealaatuisen kaksisuuntaisen kaiutinpuhelimen kirkas ääni. Moottoroidun kameran ja kekseliään jatkovarren ansiosta videoneuvottelu BCCjärjestelmällä on helppoa ja luonnollista. Blogiartikkeleita Hyvä tabletti lapselle Sopivat puhelimet ikäihmisille Parhaat pelinäytöt Tietokone opiskelijalle Puhelimet hyvällä akkukestolla.

Logitech BCC950 ConferenceCam, web-kamera

Microsoft Office Personal, toimisto-ohjelmisto. Tekniset tiedot. Arvostele tuote ja jaa fiiliksesi Kirjoita arvostelu. Työpöydälle sopiva videoneuvotteluratkaisu työhuoneisiin, kotitoimistoihin ja puolijulkisiin tiloihin. Logitech on keskittynyt innovaativisiin ja laadukkaisiin tuotteisiin.

logitech bcc950 konferenssikamera

Tuotteen ominaisuudet

Xiaomi Mi Electric Scooter Essential -sähköpotkulauta. Lisää ostoskoriin Korissa: 0 kpl. Lue 13 tuotearvostelua Lue 13 tuotearvostelua. Koti ja viihde. Varatuista videoneuvottelujärjestelmistä ei tarvitse enää kilpailla eikä videoneuvottelua tarvitse järjestää yhden tietokoneen ääreen kokoontumalla.

asko kuura joustinpatja kokemuksia

Logitech BCC -all-in-one-verkkokamera ja -kaiutinpuhelin

Yhteensopiva käytännössä kaikkien työpöydältä käynnistettävien videoneuvottelusovellusten ja keskitettyjen viestintäsovellusten kanssa. Ryhmät logitech bcc950 konferenssikamera nyt tehdä yhteistyötä videon välityksellä neuvotteluhuoneissa, toimistotiloissa ja ryhmätyötiloissa. Hobby Hall. Otat sen helposti ja nopeasti käyttöön toimiston tai neuvotteluhuoneen pöydällä. Liikkuminen ja ulkoilu Autoilu Moottoripyöräily ja -kelkkailu Navigointi Retkeily ja eränkäynti Urheilu ja kuntoilu Veneily ja kalastus Matkailutarvikkeet.

Logitech BCC ConferenceCam, halvin hinta €

Logitech Bcc Konferenssikamera. The Store Tietokonekauppa. Lataukset Etsi saatavilla olevia latauksia, jotka auttavat tehostamaan tuotteen ominaisuuksia. Löydä edullisimmat hinnat. Kameran korkeutta ja etäisyyttä voidaan säätää kameran jatkovarren ja 2,4 metrin Universal Serial Bus-johdon avulla. Täydellinen pienille ryhmille Ryhmät voivat nyt tehdä yhteistyötä videon välityksellä mistä tahansa. Otat sen helposti ja nopeasti käyttöön toimiston tai neuvotteluhuoneen pöydällä.