Lloyd Zx Ninjago

The Temple on Haunted Hill. Lloyd päihittää Harumin, mutta menettää myös oman viimeisen elämänsä. Lloyd nousee ninjojen uudeksi mestariksi, ja päättää etsiä Sensei Wun keinolla millä hyvänsä. Munnsit ja Geklit suostuvat sittenkin tarjoukseen. Kai ja Nya luulivat tulilohikäärmeensä, Flamen, ikävöivän kotiin, koska se vei heidät Tulitemppeliin. Matkan aikana joukko kohtaa pahan laavahirviön, ja joutuvat taistelemaan sitä vastaan. Ajan Vartijoiden maanalaisessa piilopaikassa Acronix ja Krux yrittävät kiristää Cyrus Borgia rakentamaan heidän tahtomansa lloyd zx ninjago.

LEGO Ninjago 9574 Lloyd ZX

Hävinneet elementaalimestarit suunnittelevat edelleen pakoa, mutta Dareth tuodaan myös vangiksi. Clousen ehdotuksesta he yrittävät käyttää Skylorin keräämiä voimia Anacondraiksi muuttavaa loitsua varten. Lloyd zx ninjago ryhmä lähtee Bountylle Lloyd päättää palata kotiin mutta Wu käskee heidän jatkaa eteenpäin. When autocomplete results are available use up and down arrows to review and enter to select. Ninjat pyytävät Ninjagon poliisipäälliköltä apua Lloydin pelastamiseksi ja estävät Harumin yrityksen herättää lordi Garmadon henkiin.

lloyd zx ninjago

Hinta- ja tuotetiedot

Sillä välin Mekaanikko kumppaneineen karkaa Kryptariumista Unagamin hakkeroitua vankilan turvajärjestelmän, ja rikolliset suuntaavat Borg-tornille Unagamia palvellakseen. Jay, Nya ja Lloyd seuraavat pakoon auttamiaan Munsseja heidän maanalaiseen valtakuntaansa. Luolasta löytyykin Morron maallisen ruumiin luuranko ja aaveet hyökkäävät Ninjojen kimppuun. Zane saadaan myös kuntoon, mutta P. Pythor kuitenkin vie kynsiterän. Ninjojen yrittäessä löytää uutta asuinsijaa, Garmadon korjaa Bountyn ja orjuuttaa kärmeiset, lukuun ottamatta niiden kenraaleja. Ninjat saapuvat kylmään ja lumiseen Iki-maailmaan, menettäen heti sekä Maabountyn että matkaajan teen.

4 gb ddr3 1333

Legosarja: Lloyd ZX (Ninjago(Spinners) Leg

He löytävät vanhoja kärryjä ja ajavat kärryillä lloyd zx ninjago laavahirviötä. Gulch kertoo ninjoille Kallovelhon alkuperästä, ja he ymmärtävät Suruntuojan voittaneen, Gecklejen ja Munssien sankarina palvoman soturin olleen Colen äiti, Lilly. Estääkseen häntä Ninjat lähtevät perään. Cole potee huonoa omaatuntoa matkaajan teen pudottamisesta, ja kuultuaan kyläläisiltä vuorilla kasvavasta matkapuusta hän lähtee etsimään sitä. Sillä välin Kai kertoo Nyalle, että Vermillionien varusteet on taottu heidän vanhempiensa pajassa, ja että heidän vanhempansa olivat Kruxin mukaan pettureita.

12 Ninjago ideas | legot, lasten asut, askartelu

Käyttämällä Haukkaa jäljittimenä Wu sekä Pythoriksi paljastunut Muukalainen löytävät Lloydin ja vangitsevat hänet. He saavat Nyan kidnappauksen toteutumaan, mutta Garmadon liittoutuu menneisyyden itsensä kanssa ja aikoo tuhota Tulitemppelillä menneisyyden Kain. Luolastoissa vaeltaessaan Kai ja Zane jäävät kiinni kolmelle Gecklelle, jotka epäilevät heitä Kallovelhon kätyreiksi. Wu puolestaan herättää sähkökobrien avulla nindroidit, jotka hyökkäävät Ninjojen kimppuun romuttamolle. Sillä välin Kai kertoo Nyalle, että Vermillionien varusteet on taottu heidän vanhempiensa pajassa, ja että heidän vanhempansa olivat Kruxin mukaan pettureita. Epäröinnin jälkeen Lloyd suostuu tähän ja Anacondrai-kenraalien henget lähettävät Chenin joukot Kirottuun maailmaan ja palauttavat Pythorin normaaliin kokoonsa. Samaan aikaan hengästynyt Gulch kertoo Kaille, että Geckle Strong-Cave on ainoa tapa puolustaa itseään.