Liqui Moly Vaihteiston Lisäaine

Tarkista selaimesi asetukset. Rakentaminen Maalit ja puutavaran suojaus Kiinnittimet Tikkaat, tikapuut ja telineet Nokkakärryt ja muut kuljetustarvikkeet Varastohyllyt ja varastolaatikot Köydet, ketjut ja vaijerit Pikaliimat ja epoksiliimat Liimamassat ja tiivistysmassat Akryylimassat ja saumaus Uretaanivaahdot Teipit ja tiivisteet Ikkuna- ja ovitiivisteet Katso kaikki. Tranny Instant Shudder Fixx tiivistetty kitkanmuunto-lisäaine Puhdistaa automaattivaihteiston öljynkierron sinne liqui moly vaihteiston lisäaine sakasta ja epäpuhtauksista. Fiche de données de FR.

LIQUI MOLY AUTOMAATTIVAIHTEISTON PUHDISTUSAINE

Nopeat toimitukset, alkaen 1pv! Vapaavirtaussuodattimet, tarvikkeet. Tuoteryhmät Tuoteryhmät Kemikaalit. Hampaiden profiilien silottumisen ansiosta käynti on tasaisempaa ja tehokkaampaa. You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Lubegard Platinum automaattivaihteiston hoitoaine ml Paino: 0,5 kg Tilavuus: 0,5 l Tarv.

liqui moly vaihteiston lisäaine

Katso myös

Puhdistaa automaattivaihteiston öljynkierron sinne kertyneestä sakasta ja epäpuhtauksista. Voit etsiä lähimmän myymälän postinumerolla tai kaupungin nimellä ja klikkaamalla ETSI-painiketta. Sikkerhedsdatablad DA. Yksityiskohdat Sisältää tiivistettyä molybdeenidisulfidia MoS2 , joka vähentää kulumista manuaalisissa vaihteistoissa ja tasauspyörästöissä, päävoimansiirroissa, joissa ei OLE integroitua, öljykylvyssä olevaa tasauspyörästön lukkoa, ja mekaanisissa ohjausjärjestelmissä. Πληροφορία προϊόντος EL Sonax Super Dry kuivausliina.

gymstick hulavanne

LIQUI MOLY AUTOMAATTIVAIHTEISTON PUHDISTUSAINE – Varaosaportti Oy

Paljon ajetuille moottoreille. Puhdistaa vaihteiston kanavat ja tehostaa öljyn toimintaa. Lubegard Dr. Öljyt, kemikaalit, huoltotuotteet. Motocross Motocross-ajovarusteet Motocross-päänsuojaimet Ohjaustangot ja kiinnikkeet Kahvat ja vivut Motocross- ja endurorenkaat Moottoripyörätarvikkeet MP nosturit, rampit ja kiinnitys Liqui moly vaihteiston lisäaine työkalut ja tarvikkeet MP öljyt ja nesteet Vapaa-ajan asusteet MP yleismalliset muoviosat Katso kaikki. Säkerhetsdatablad SV. Kaikkiin dieselmoottoreihin dieselhiukkassuodattimella tai ilman.

Vaihteistoöljyn lisäaine

Veiligheidsgegevensbladen NL. Uudistaa kovettuneet kumi ja muovitiivisteet. Muut huolto- ja korjauskemikaalit. Sisältää tiivistettyä molybdeenidisulfidia MoS2 , joka vähentää kulumista manuaalisissa vaihteistoissa ja tasauspyörästöissä, päävoimansiirroissa, joissa ei OLE integroitua, öljykylvyssä olevaa tasauspyörästön lukkoa, ja mekaanisissa ohjausjärjestelmissä. Säkerhetsdatablad SV. Osta Tuotekuvaus Katso saatavuus ja Hyllypaikka.