Linglong 225 55r18

Toimitustuotteet n. Toivelista luotu. Renkaan koko: Valitse. Nexen Winguard Winspike WS Korkeus R 35 40 45 50 55 60 65 70 75 Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa eväste- ja seurantaohjelmasivulla.

LINGLONG GreenMax 4X4 225/55R18 98 V C/C/71dB(A)

Tallenna Peruuta. Linglong-merkki on suunnitellut tämän epäsymmetrisen GreenMax 4X4 -renkaan, jonka muotoilun ansiosta jarrutusmatka lyhenee sekä kuivalla että kostealla pinnalla. Saat sähköpostitse toimitusvahvistuksen ja seurantakoodin, kun tilauksesi on käsitelty ja lähetetty. Isse Classic T Ennen palautusta sinun tulee kuitenkin ottaa meihin yhteyttä.

linglong 225 55r18

Miksi tilata Laatuvanteelta?

Alumiinivanteet Hae tuotemerkin Hakumenettely auton mukaan. Loppu verkkokaupasta Lähetä ilmoitus, kun tuotetta on saatavilla! Ohjeistot ja neuvonta Usein esitetyt kysymykset Ilmottaudu palvelukumppani! Asiakkaan kelpoisuus Tilaamalla verkkokaupasta vahvistat olevasi täysi-ikäinen tai sinulla on vanhempiesi lupa. Kielto pääsylle LiveChat-palveluun.

eshop prices mario kart

Linglong GreenMax Winter Grip SUV / talvirengas | elektroninen kauppa

Palautusoikeus ei koske suoraan myöskään yksittäisten vanteiden tai renkaiden tilauksia. Pikaosoitteet Sulje Tavaratalot Info. Laatuvanteelta Suomen laajin valikoima kesä- ja talvirenkaita sekä teräs- ja alumiinivanteita. Manuaalinen kiristys. Hae mittojen perusteella.

Linglong GreenMax 4×4 HP –

Kommentit on luokitettu vain aikajärjestyksessä. Kyllä – Mielipiteen antanut KRe ostopäivä Renkaat ovat niin tuoreita kuin tukkureilta ja valmistajilta renkaita on maailmalta saatavilla, ellei tuotetiedoissa erikseen OLE mainittu. Asiakaspalvelumme palvelee aidosti ja oikeasti suomeksi. Toggle navigation rengas-online. Jos tilaat vanteet, valitse ne erikseen ostoskoriin.