Lg Oles 65

LG:n OLED-televisiotoiminta varmistaa täydellisen mustan yli 8 miljoonalla itsevalaisevalla kuvapisteellä, jotka voivat ohjata kirkkauttaan erikseen. Lue lisää asennus- ja lisäpalveluistamme. URL on kopioitu leikepöydälle. Klikkaa linkkiä aktivoidaksesi ”Muokkaa evästeiden asetuksia” yläosassa tämän lg oles 65 oikeassa nurkassa. Lue lisää. SK9Y 5. Näiden evästeiden avulla voimme parantaa sivustomme toimintoja sivuston liikenneanalyysin kautta ja ehdottaa sinulle yksilöityä sisältöä.

LG OLED65A1 65″ 4K Ultra HD (3840×2160) OLED Smart TV

LG Galleriatilassa voit helposti päästä tyrmäävän kauniisiin kuvakokoelmiin ja voit jopa löytää musiikin kanssa tulevia lg oles 65 — joko LG:n valitseman tai oman musiikkisi. Varaosat ja lisävarusteet Osta LG varaosia ja lisävarusteita Lisätietoa. Lue lisää asennus- ja lisäpalveluistamme. Haluamme tarjota mahdollisimman rehellisiä ja hyödyllisiä arvosteluja ostopäätöksesi tueksi. Dolby Atmos ja kaksinkertainen D-symboli ovat Dolby Laboratoriesin rekisteröityjä tavaramerkkejä. Scroll Left Scroll Right. LG:n televisiot sopivat myös kaikkiin huoneisiin.

lg oles 65

Juuret lisätty ostoskoriisi

Lisää vertailuun Lisää vertailuun Poista vertailu. Koe henkeäsalpaava syvyys tummien yksityiskohtien avulla. Scroll Left Scroll Right. Malli vaaditaan. Sana vain, ja saat vuodenaikojen kauneuden. Näyttö Itsevalaiseva näyttötekniikka LG:n OLED-näytössä on miljoonia itsevalaisevia pikseleitä, joiden ansiosta mustan sävyt ovat täydellisen syviä ja värintoisto on tarkkaa. Lue 32 tuotearvostelua Lue 32 tuotearvostelua.

blooming kahvinkeitin

LG 65″ 4K OLED OLED65C25LB Black | Telia

OLED, jossa on orgaaniset pikselit, on ainoa TV-tekniikka, joka pystyy näyttämään täydellisen mustuuden ja pimeyden. Elokuvataide-HDR, näyttää tekijän vision. Esittelyjärjestelmä Lg oles 65 Hintapuntari. Lue lisää. Kaikki sisältö näytetään loistavalla kirkkaudella käyttäen dynaamista, kuvakohtaista sävymappausta. Erityishintainen kampanjatuote Käytä tilaisuus hyödyksi ja hanki tämä tuote tarjoushintaan! Ei korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta Nopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi 3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme.

LG 65″ 4K OLED Smart TV () OLED65C15LA | Telia

Galleriatilassa voit uppoutua lomatunnelmaan. Osta netistä. Ohjaa televisiotasi puheella. Melkein loppuunmyyty. Määrät ovat rajoitettuja.