Lg 65up7800

Nauti paljon selkeämmistä teksteistä ja kuvista, vähäisemmästä kohinasta ja parannetusta terävyydestä. Game Optimizer, hienosäädetyt HDR-grafiikat ja lg 65up7800 tuloviive tekevät pelaamisesta nopeampaa ja mukaansatempaavampaa. Lisää UHD sisustukseesi. Tyyli ja hyvinvointi Kauneus ja hyvinvointi Lastenvaatteet ja asusteet Miesten vaatteet ja asusteet Naisten puvut ja asusteet. Facebook Twitter Copy Url. Napsauttamalla Evästeasetukset voit valita, hyväksytkö vai estätkö tietyt cookies.

LG 65UP78006 (65″), LED-televisio

Hinta, tarjoukset ja saatavuus voivat vaihdella myymäläkohtaisesti tai verkossa. LG:n televisioita on kiitelty ja ne ovat saaneet ylistäviä arvioita toiminnallisuudestaan, tehostaan sekä tyylistään. Tekoälyääni Jokaisen lg 65up7800 ansaitsema ääni. Ajankohtaisia tuoteryhmiä Mopedit ja skootterit Puutarhakalusteet Uima-altaat ja vesilelut Piha ja puutarha Muut urheiluvälineet. Uudelleen muotoiltu Magic Remote-kaukosäädin on kuin taikasauva. Sports Alertin avulla tiedät aina, kun suosikkijoukkueesi pelaavat. Otamme mielellämme tuotetietoja vastaan valmistajilta osoitteeseen: tuotteet hintaseuranta.

lg 65up7800

Tuotetiedot

Viimeksi katsomasi tuotteet. Sony PlayStation 5 PS5 , pelikonsoli. Päivän tarjoukset Päivän tarjoukset Black Friday Lue lisää asennus- ja lisäpalveluistamme. Close Suositellut jalosteet. Käyttöehdot Palaute.

batman 1 ps4

LG UP78 tuumainen 4K Smart UHD TV | LG Suomi

Skip to Contents Skip to Accessibility Help. Matalan resoluution kuvat skaalataan ylöspäin ja tuodaan lähelle 4K-laatua. Ehdota kauppaa meille, niin pyrimme saamaan kaupan mukaan palveluun. Real lg 65up7800 UHD. Määrät ovat rajoitettuja. Liikkuminen ja ulkoilu.

LG 65UPLB, halvin hinta €

HGiG tunnistaa television suorituskyvyn ja kuvanlaadun ja antaa sitten erinomaisen HDR-pelikokemuksen. Viihde ja elektroniikka. Halvin hinta ilman toimituskuluja. Osta verkossa Osta verkossa. LG:n UHD-televisiot sallivat käyttäjille täydellisen ja välittömän pelien hallinnan ilman viiveitä. Rekisteröi tuote Saat uusimmat tuotetiedot ja hyödyllisiä vinkkejä rekisteröimällä tuotteesi. LG:n uuden sukupolven televisiot sekä audio- ja videot tarjoavat todellista viihdettä kaikenlaisiin televisioelämyksiin.