Lg 65um74

Mene vasemmalle Mene vasemmalle. Saadaksesi parhaan kokemuksen verkkosivuistamme, noudata alla olevia ohjeita. Toimii Amazon Alexalla Kyllä. LG:n televisioita on kiitelty ja ne ovat saaneet ylistäviä lg 65um74 toiminnallisuudestaan, tehostaan sekä tyylistään. Tyhjennä kaikki.

LG Ultra HD 4K TV – 49”

Sovelluskauppa LG Content Store. Edellinen 1 2 3 4 5 Seuraava. Tuote Valmistaja LG. Lg 65um74 to Contents Skip to Accessibility Help. Napsauttamalla Evästeasetukset voit valita, hyväksytkö vai estätkö tietyt evästeet. Etsi lisälaitteellesi sopivia tuotteita. Sinulla on Jalosteet valmiina vertailtavaksi.

lg 65um74

Hinta- ja tuotetiedot

Jos käytät Netti Explorer 9 tai aikaisempaa, sinun tulee vaihtaa toiseen selaimeen, kuten Firefoxiin tai Chromeen tai pävitä Netti Explorer uudempaan versioon IE10 tai uudempi. LG UHD 3D -televisiot tyydyttävät katsojan tarpeet täydellisesti virheettömillä yksityiskohdilla ja nostavat näyttöjen standardin entistä korkeammalle. Sovelluskauppa LG Content Store. HDMI-versio 2. Muut ominaisuudet 3D Ei. Virrankulutus valmiustilassa 0,5 W. Tietokone sisään D-Sub Ei.

contour design rollermouse pro 3

LG Ultra HD 4K TV – 49” | LG Suomi

Jos käytät Netti Explorer 9 tai aikaisempaa, sinun tulee vaihtaa toiseen selaimeen, kuten Firefoxiin tai Chromeen tai pävitä Internet Explorer uudempaan versioon IE10 tai uudempi. Määrät ovat rajoitettuja. Takuu Lue lisää takuistamme Lisätietoa. Ohjelma-aika 8 lg 65um74. Äärimmäisen ohuet valetut alumiinikehykset varmistavat, että televisiotoiminta sopii täydellisesti joka ympäristöön. Sisältää paristot Kyllä.

LG 65UM – Tuotetiedot |

Web-selain Kyllä. Ajansiirto Kyllä. Akkutyyppi AAA. Teksti-TV sivua. OSD-kielten lukumäärä Paranna LG-tuotteesi tukipalvelujen käyttökokemusta entisestään.