Lg 55 Nanocell 79

Musta Kiehtova 50 tuuman värielämys. Nollaa filtterit. Näytä filtterit. Elävä puhtailla väreillä. Takaisin sivun alkuun.

LG NanoCell TV – 55”

Kaukosäädin ääni- osoitus- ja vieritystoiminnolla Active HDR – Optimoitu kuva jokaisessa kohtauksessa. Viestin lähetys epäonnistui, yritä myöhemmin uudestaan. Aktiivinen 4K HDR tekee kuvasta todentuntuisen. Aktiivinen melunvaimennus Sulje ympäristön äänet ja keskity musiikkiin. Valitse uusimmat elokuvat, TV-ohjelmat, dokumenttiohjelmat ja live-urheilutapahtumat, jotka kaikki löydät yhdestä paikasta. Mitä mieltä ihmiset ovat.

lg 55 nanocell 79

Kauppojen tarjoukset

Vaihda evästeasetuksesi. AI Smart. Juhlat ja sesonki. Tuetut grafiikan erottelutarkkuudet x Nano-väri tuottaa upean visuaalisen kokemuksen NanoCell-teknologialla, joka parantaa värien puhtautta käyttämällä noin 1 nm:n nanopartikkeleita.

lego marvel iron man

LG NanoCell TV – 55” | LG Suomi

Näytön muoto Litteä. Syvyys ilman jalustaa 87,1 mm. Etsi lisälaitteellesi sopivia tuotteita. Wi-Fi-standardit Wi-Fi 5 Soittimet ja säveltaide. Koti ja perhe Astiat ja keittiövälineet Kodin turvatuotteet Keittiökoneet Lastentarvikkeet ja lelut Lemmikkieläintarvikkeet Piha ja puutarha Rakennustoiminta ja remontointi Kodinsisustus Aravalainat. Laitteen korkeus jalustan kanssa mm.

LG NanoCell 55NANONE – Tuotetiedot |

Lataa tiedosto Lataa tiedostoja huoltoa ja tukea varten Lisätietoa. Kuva on luonnollisesti uskomattoman eloisa ja tarkka, vaikka sitä katsottaisiin läheltä. Paino ilman jalustaa g. Käyttöohjeet Löydä ja lataa tiedot LG laitteestasi Lisätietoa. Hollanti Belgia nl Belgia fr Saksa. Harrastus ja vapaa-aika. Scroll Left Scroll Right.