Lexar Ns100 256gb

Tekniset tiedot Väri Harmaa. Koti ja ydinperhe Astiat ja keittiövälineet Kodin turvatuotteet Kodinkoneet Lastentarvikkeet ja lelut Lemmikkieläintarvikkeet Piha ja puutarha Rakentaminen ja remontointi Kodinsisustus Aravalainat. Äänetön, viileä ja kestäväksi rakennettu Toisin kuin perinteiset kovalevyt — puuteollisuus, NS SSD-levyssä ei Object Linking and Embedding liikkuvia osia, joten se on viileämpi ja vähemmän virtasyöppö sekä täysin äänetön. Lisää ostoskoriin. Tietotekniikka Kannettavat tietokoneet Komponentit Pöytäkoneet Tabletit ja tarvikkeet Tarvikkeet ja oheislaitteet Lexar ns100 256gb. Liikkuminen ja ulkoilu.

Lexar NS100

Warranty year s 2. Xbox Series X, pelikonsoli. Kerro, mitä mieltä olet Hintaseurannasta! Usein kysyttyä Maksutavat Toimitustavat ja -kulut Palauttaminen. Schaub Lorenz IC48, jääkaappi. Iskun- ja tärinänkestävänä NS on erinomaisen kenttäkelpoinen SSD-levy suurten datamäärien kuljettamiseen ja käsittelyyn, kuten isojen RAW-kuvien tai K videon käsittelyyn.

lexar ns100 256gb

Tuotteen ominaisuudet

Iskun- ja tärinänkestävänä NS on erinomaisen kenttäkelpoinen SSD-levy suurten datamäärien kuljettamiseen ja käsittelyyn, kuten isojen RAW-kuvien tai K videon käsittelyyn. Tilaa uutiskirje Saat tiedon viimeisimmistä tuoteuutuuksista, inspiraatioista ja erikoistarjouksista. Tämän helpon päivityksen avulla tietokoneen käynnistys, ohelmistojen avaaminen ja tiedonsiirto nopeutuvat merkittävästi ilman muiden järjestelmän osien vaihtamista. Tilaa uutiskirje. Tämän lisäksi se on vähemmän altis hajoamiselle sekä pitkäikäisempi.

dyson v11 suodatin

LEXAR NS ( ” SATA 6GB/S) sisäinen SSD-kovalevy, hinta 36 €

Tuotevaihtoehdot Näytä. Tuotekohtaisille sivuille on liitetty linkkejä tuotteiden kotisivuille, millä pyritään parantamaan tuotetietoutta. Tallenna Peruuta. Näitä ostetaan nyt:. Verkkokaupan maksutavat:. Kannattaa vinkata Hintaseurantaan liittymisestä myös suoraan kyseiselle kaupalle.

Kovalevyt — puuteollisuus (SSD) Lexar |

Lexar NS 2. Etsi Google Mapsista. Äänetön, viileä ja kestäväksi rakennettu Toisin kuin perinteiset kovalevyt — puuteollisuus, NS SSD-levyssä ei OLE liikkuvia osia, joten se on viileämpi ja vähemmän virtasyöppö sekä täysin äänetön. Jos jonkin tuotteen hinta on merkitty väärin jonkin kaupan kohdalle, ilmoita siitä meille. Schaub Lorenz IC48, jääkaappi. Tämän lisäksi se on vähemmän altis hajoamiselle sekä pitkäikäisempi.