Lenovo Yoga I9 15

OLE hyvä ja odota Järjestelmän merkki: Lenovo – Muistin koko: 16GB. Kynän mukana tulee myös kaksi painiketta, jotka voit ohjelmoida itse Lenovo Pen Settings -sovelluksessa. Lenovo ThinkPad P Jos tarvitset lisää portteja, tutustu parhaisiin C-tyypin USB-keskittimiin ja parhaiden kannettavien telakointiasemien sivuihin.

Lenovo Yoga C940 (15 tuuman) arvostelu

Tyyppi: Tietokoneiden näytönsuojat – Brand Compatibility: Lenovo. Joustavat maksutavat. Virtapainike 2. Verkkokamerassa on siisti yksityisyyssulkimen liukusäädin, ja kannessa on sormenjälkilukija oikealla puolella. Arvioitu saapumisaika 3. Yoga C n näyttö murskasi luokan keskiarvon nitiä ja jopa liukui Prestige n nits ja ZenBook n nitiä nitin kohdalla. Sulje ikkuna.

lenovo yoga i9 15

Yhteystiedot

Arvioitu saapumisaika 4. Kyllä, haluan Ilona uutiskirjeen. Tuotekoodi: 4X40Y Power Cord EU. Näppäimistön keskikohta ja kosketuslevy ovat 87 astetta ja 80 astetta.

kaski ikkunat hyttysverkko

Lenovo ThinkPad X1 Extreme ´´ iH/32GB/1TB Gaming Laptop Musta| Techinn

Jos tarvitset lisää portteja, tutustu parhaisiin C-tyypin Universal Serial Bus-keskittimiin ja parhaiden kannettavien telakointiasemien sivuihin. Tuotekoodi: 4X30L Tuotekoodi: 4Y50V Ostoskorisi on tyhjä. Arvioitu saapumisaika 6. Mutta kaiken kaikkiaan, jos haluat todella mahtavan kaiutinparin ja vahvan suorituskyvyn, valitse Lenovo Yoga C

Lenovo Yoga 9i (15″) | 15” tehokas hybridikannettava | Lenovo Suomi

Tyyppi: Turvalukot. Tarkoituksenmukainen muotoilu ja suorituskyky. Miksi Ilona? Tuotekoodi: 4Y50U Tuotekoodi: 5WS0V Tuotekoodi: 4XD0T