Lenovo Pad P10

Kummassakin on myynnissä niin Tokoitechin varaosavalikoimaa kuin myös laajat ja laadukkaat kuoret ja näytönsuojat kotimaisen Suojis -brändin panssarilaseista alkuperäisiin tablettivalmistajien omiin kuoriin. Tällöin sivut, takaosa ja näyttö ovat hyvässä turvassa vahinkojen varalle. Universal Serial Bus 2. Saatat käyttää sitä myös vaikkapa riippumatossa elokuvaa katsoessasi. Palvelu koostuu prepaid-mobiilidatapaketeista joilla lenovo pad p10 voi käyttää määritetyn voimassaoloajanjotta laitteesi voi muodostaa yhteyden Internetiin ”Datapaketit”. Tyytyväisyystakuu 30 pv. Tallenna Peruuta.

Lenovo Tab P10 Suojakotelo, Sininen

Jopa 8 tunnin akunkesto takaa, etteivät kansanhuvit lopu kesken kaiken! Luotettavat maksutavat. Valmis lähetettäväksi 0. Uusi koko perheen tabletti Valokuvat ° Tour. Kuoria löytyy taustasuojista tukea antaviin ja pyöriviin koteloihin. Pikaosoitteet Sulje Tavaratalot Info.

lenovo pad p10

Parhaat ehdotukset

Joustavat maksutavat. Vangitsee katseen Lepuuta silmiäsi todella erityisessä tabletissa. Lenovo Tab P10 Meillä on säännöllisiä hyviä alennuksia, ja uutiskirjeemme tilaamalla kuulet tarjouksista ensimmäisenä. IPS puolestaan tarkoittaa laajoja katselukulmia, joten esimerkiksi leffailtaa sohvan kulmassa voi viettää useampikin katsoja ilman, että sivusta katsottuna kuva haalenee tai ei näy kunnolla. Asiakaspalvelu info mobiilitukku. The purchase quantity of the product has reached the upper limit.

lahjapussi tokmanni

Lenovo Tab P10 Kotelot | Suojakotelot |

Tablettisi kulkee sinulla mukanasi yllättävän monessa tilanteessa ja paikassa. Suojakotelon kansiläpän nerokkaiden taitosten ansiosta tabletin saa asetettua useaan eri asentoon nettiselailua tai videoiden katsomista varten. Tietosuojaseloste Evästekäytännöt Oiva lenovo pad p10 Haluatko tavarantoimittajaksemme? SIM-kortin ja palvelut tarjoaa Truphone. Suojakuoret ovat tarvike, johon kannattaa panostaa. Tsekkaa vaikka Suojiksen oma asennusvideo!

Lenovo Tab P10 | 10,1″ viihdetabletti koko perheelle | Lenovo Suomi

Limited quantities are available. Verkkokaupan maksutavat:. Show savings:. Suojaa koko tabletille – myös näytölle Tabletin suojakotelo on erittäin tehokas tapa suojata laite naarmuilta ja kolhuilta. Tietosuojaseloste Evästekäytännöt Oiva raportti Haluatko tavarantoimittajaksemme?