Lenovo L14 I7

Näin varmistetaan, että ne toimivat ääriolosuhteissa. Katsele tämänhetkisiä malleja Ominaisuudet Arvostelut Tekniset tiedot Lisävarusteet ja palvelut Palvelut. ThinkPad L14 Gen 2 -kannettavassa on Modern Standby -toiminto,jonka ansiosta järjestelmä herää ja muodostaa Internet-yhteyden välittömästi. Eräät ominaisuudet edellyttävät määrättyjä laitteistoja. Mallit Mallit. ThinkPad-kannettavat testataan 12 eri sotilastason vaatimuksen mukaisesti, ja niille tehdään yli laatutarkastusta. Soita meille: 09 88 Lenovo l14 i7 – Torstai:

ThinkPad L14 Gen 2 (14″ Intel)

Sen takaavat jopa lenovo l14 i7 Lisäksi se pitää sähköpostin ja valitut sovellukset synkronoituina myös silloin,kun laite on lepotilassa. MicroSD-kortinlukulaite 8. Thunderbolt 4 -portti siirtää dataa erittäin nopeasti,kun taas HDMI 2. Todelliset nopeudet vaihtelevat, ja ne voivat olla odotettua pienemmät. Näin varmistetaan, että ne toimivat ääriolosuhteissa.

lenovo l14 i7

ThinkPad L14 Gen 2 (14″ Intel)

Voit luottaa siihen, että nämä kannettavat toimivat niin napajäätiköillä kuin hiekkamyrskyissäkin ja selviävät niin painottomuudesta kuin roiskeista ja pudotuksistakin. Työpisteeseen juuttumisen aika on ohi — tien päällä teet töitä tai soittelet vaikka kotiin uskollinen ThinkPad rinnallasi. Thunderbolt 4 -portti siirtää dataa erittäin nopeasti,kun taas HDMI 2. ThinkPad L14 -kannettavalla voit vastata puheluihin,soittaa niitä ja lopettaa ne helposti F9-Fnäppäinten painalluksella. Hallitse puheluita yhdellä painalluksella ja sujuvoita työpäivääsi. Edellinen Seuraava.

casino de vegas

ThinkPad L14 Gen 2 | Tehokas perustason 14″ Intel-kannettava | Lenovo Suomi

Joustavat maksutavat. The purchase quantity of the product has reached the upper limit. Tämä kiinteähintainen, määräaikainen ja valinnainen turvapalvelu minimoi odottamattomien korjausten kustannukset. Sen takaavat jopa MicroSD-kortinlukulaite 8.

LENOVO TP L14 G2 – IG7/16GB/SSD/14FHD/W10P

Elämä on. Nopean Wi-Fi 6:n ansiosta hyppäät ruuhkaisillekin julkisille alustoille ilman viivettä ja puskurointia. Sivutelakkaliitäntä 4. ThinkPad L14 Gen 2 14″ Intel Tehokas perustason laite Kun on kyse yrityskannettavista, perustason laitteen täytyy pystyä muuhunkin kuin perustason tehtäviin. Kuvaaminen Tuotetiedot Tuoteominaisuudet Toimii jopa lepotilassa Nauti aikaa säästävistä ominaisuuksista,joilla voit kiireisinä päivinäsi vapauttaa minuuttikaupalla aikaa muihin tehtäviin. Software and accessories will be shipped separately and may have a different estimated ship date.